fest hos Erik

Igår var det i fnflyttning samt födelsedags fest hos Erik. Blev en väldigt lyckad fest, med beer pong, tapas och så utgång på det. Idag är jag väldig trött och ska åka och jobba om ett tag. Kommer vara en seg dag, idag. 



fredagkväll

Ikväll har jag bara tagit de lugnt i soffan framför en film, tända ljus och choklad. 




pannkakslunch

Idag blev det pannkakor till lunch. Pannkakorna gjorde jag på proteinpulver, mjölk och ägg. Till de hade jag vaniljkvarg och jordgubbar. Så gott! 



fake

Köpte med mig tre plast hortensior från plantagen idag. De fick sitta i min fina vas. Plastblommor är såklart inte alls lika fint som riktiga blommor. Men de får duga då vi har en katt som älskar att tugga sönder blommorna plus att dessa inte vissnar, så det är ju bra iallafall! 





handla

Godmorgon
Precis ätit frukost och väckt Chrille. Tänkte att man skulle hinna med att åka iväg och storhandla innan jobbet. Ekar tomt i kylen. 


satt sprätt på lönen

Idag tog jag och Ida ett tidigt tåg upp till Stockholm. Strosade runt ett par timmar tills fötterna sa ifrån. Var orutinerad och satte på mig de plattaste skorna i värden så fick köpa ett par nya efter ett tag. Dock så var det inget onödigt köp, då mina svarta ballerina gått sönder och ett par svarta, låga sommar skor måste man ju ha! Kom även hem med en jacka, en tunn och alldeles underbar. Älskar när man hittar något som verkligen är så bra. Inte nog med det så var priset helt fantastiskt. Den var nedsatt till 300kr och kostade ett par hundra mer innan dess, så var riktigt nöjd. Blev även ett par nya shorts och en ny topp också. Båda vita och gjorde sig inge bra på bild, så de fick vara. 




jordgubbar med mjölk ...



Mums! 

deppiga väder


Tycker faktiskt att de är riktigt deppigt att vi har så dåligt väder. Har kollat på vädret på Nyhetsmorgon framför frukosten och det ser inte ut att bli bättre på ett par dagar heller. Kallt och grått. Längtar efter sommarvärme. Aja, tur att man inte har semester än iaf.



<3

Efter jobbet idag så böjd Emma över mig och Ida på middag. En väldigt god tacopaj, efterrätt och en massa tjejsnack på de. En bättre måndag med andra ord <3




slappaste veckan


Såhär har vi legat hela kvällen. Så skönt. Upp och jobba imorgon, känns helt okej efter att ha jobbat två dagar den här veckan... 


sön

Mysig söndag med Ida. Fika på Taxingeslott, ett sväng på hedlandet och ett spontan besök hos Anna i Åkersstyckebruk och kollat in deras nya fina hus. 






midsommarafton


Hade en jätte bra midsommarafton. Vi fick låna Jockes pappas hus ute i Tveta. Precis runt hörnet så låg ängen och midsommarstången. Där blev det dans, sex vuxna människor dansandes runt stången med alla barn och deras föräldrar, haha! Det blev också fem kamp, bear pong, cubb och massa god mat. En väldigt lyckad dag med andra ord! 

midsommar

Blev en jordgubbs snoothie till frukost midsommar till ära. 




but first...


Fick sluta tidigare idag så jag hann träna. Bra grejer! Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon för att hinna allt som skas hinnas med innan skjutsen kommer. Sedan väntar ett midsommar firande ute i Tveta med mina "rese-kompisar". En månad kvar från och med idag också tills vår resa till Kroatien. Tiden går fort! 


.


Godnatt från oss. Nu ska jag sova. Jobba hela dagen lång imorgon, mycket lär det bli. Midsommarmaten ska ju handlas. Hoppas dock på att få gå tidigare. Packar träningsväskan om jag får gå, skulle vilja hinna till ett stepp pass. Det var allt för mig. Pusshej! 

midsommar redo

Det blev en ny klänning till midosmmar ändå, så kan de gå. Älskar denna och är så nöjd! Även det blommiga hårbandet är nytt. 





Sweet purple


Nu är naglarna målade och midsommar fina! 

mango

Vanlij yoghurt med mangobitar på toppen är en väldigt god kombination vill jag lova. Godmorgon förresten. Håller på att ladda inför dagens lunch pass, blir en timmas functional training. Har träningsvärk från de tidigare passen men de är bara att bita ihop. 
Tänkte även besöka solariet innan passet också. Hittade lite solpoletter när jag städade igår, så de kan få komma till användning nu så man får lite färg tills midsommar.



trött kisse... <3





skön dag

Tog en sväng ner på stan tidigare idag och tog en lunch på Ida på bryggan. 
Satt där och pratade en bra stund tills hon var tvungen att åka och jobba. 
Nu är det snart dags att plocka upp Sofia och sen midsommar handla! 




hela dagen framför mig

Tränat. Duschat. Ätit. Och klockan är åtta på morgonen. Helt fantastiskt!  




Godnatt


Ledig imorgon med men ska till jobbet ändå för att handla till midsommar. 
Alltså denna vecka jobbar jag endast två dagar! Vad hände där lixom? Haha. Har tagit bort ett pass och så tog jag ut en semerdag på midsommar, då jag skulle jobba till 21.30. Så jäkla skön vecka, synd bara att inte vädret är på vår sida. Aja, är nöjd bara vi slipper regn på midsommar. 


en ny med fjärilar <3




mån.

Pust. Kom nyss hem från gymmet, idag blev det 30min step och 60min functional training. Om planen inte skiter sig så är det meningen att jag ska vara tillbaka tidigt imorgon bitti igen. Hoppas jag inte trycker av larmet bara. 
Idag tränade jag i ett linne som jag köpte i London. Vilket var ett par månader sen jag köpte detta, men har inte känt mig bekväm i det innan. Tycker de har suttit som korvskinn och inte framhävt de bästa, ni förstår säket vad jag menar. Då kan man ju undra varför jag ens köpte de från början? Säkert för det kostade typ ingenting på primark. Men idag så kom det som sagt till användning och jag gillar de. Som jag nämnde förut så är det små framsteg i rätt riktning iaf. 



Grattis <3

Hipp hipp hurra för Malin som blir 24år idag! Dessvärre så sitter hon nu på ett tåg till Norge. Hon lämnar oss igen på hennes födelsedag för Norge. Förjävligt! Men jag vet att hon verkligen ville tillbaka så då finns det inte så mycket att göra åt den saken och jag vet också att hon kommer att ha de väldigt bra där borta... 


suck

Jaha! Då var det dags igen. Igår kände jag den där stickande känslan i ögat av att herpesblåsor var påväg upp. Hade medicin hemma och åt tabletter under dagen. Ändå så vaknar jag med svullet ögonlock och mer blåsor idag. Känns sådär. Jag måste iväg till jobbet också. Får gå osminkad och folk får väl titta lite. Det är dock mindre skönt. Det kliar, svider och så rinner ögat och jag ser såklart inte lika bra på det. Tur i oturen är ändå att det kommer under den här helgen. Hade blivit mindre glad om det vad under midsommar helgen. 




hundvakt

Torsten har numera en kompis här hemma. Eller vet inte riktigt hur bra kompisar de är, då båda tycker de blir lite läskigt när den andra kommer lite för nära. Passar iaf mormor och morfars hund sen igår kväll. Han ska dock vidare till deras granne redan ikväll så de blev ett kortvarigt besök. Lika bra det. Ännu ett djur= ännu mer hår att städa.





tog tummen ur

Efter ett par dagars latande så tog jag mig till gymmet. Eftersom vi har haft så fint väder de senaste dagarna så har det tyvärr inte varit så lockade att ta sig dit. Men jag vill ju inte tappa "det här" nu, så nu blir det skärpning. Idag blev det i alla fall en timma i gymmet med Steffi. Om en stund ska jag åka och jobba. Jobbar till tio ikväll. Segt efter att ha varit ledig i ett par dagar, men nu är det inte SÅ långt kvar till semestern så det är bara att bita ihop. 




midsommar klänning

Ikväll har jag testat ett antal klänningar för att försöka hitta nån att ha på mig på midsommar. Vilket imorgon bara är en vecka kvar. Det står i alla fall mellan någon av dessa, som det känns just nu. Hinner säkert ändra mig. Båda två är från London (Forever 21) och jag har inte haft möjlighet att använda dom än så båda är som nya. Det jag vill komma fram till är i alla fall att det börjar dra ihop sig och det är snart dags att bestämma sig om man ska beställa en krans i år igen. Så de matchar. Islands problem... Hehe! 


glassigt tips

Idag köpte jag dessa glass formar på biltema i mjukplast/silikon. Jag gjorde en smoothie på kvarg, vanilj yoghurt, mango och en skvätt juice. Hällde i den i formarna och la de i frysen. Och så har du en nyttig glass. Goda var det också! 
Och så har man alltid glass hemma och man kan äta glass hela sommaren med gott samvete. 




nylackat




Målat om maglarna. Nu får detta sitta ett par dagar så gör jag om dom till midsommar igen! 


Godmorgon <3



äntligen är den min

Har velat ha den här vasen hur länge som helst. Nu är den äntligen min. Tack vare Alexandra som köpte en till henne och även till mig när hon var på mio. Båda har nämligen velat ha en men de har varit slut i flera månader men nu har vi äntligen en varsin och den är så maffig och fin. 




en dag på stranden

Den här dagen har ju inte varit helt fel. 
Jag, Chrille och Ida plackade kylväskn åkte ut till brandalsund imorse. 
Där låg vi hela förmiddagen, solade, Ida badade och kastade lite frisbee. Rätt var det är så får vi besök av kanske tio kossor som även dom var varma och sugna på att svalka av sig lite i vattnet. Haha! 



matkrig

Kubbkvällen började med frukt på en filt i kvällssolen, sedan blev det lite korv grillning och massa klubbspel och heja ramsor. Den avslutades dock i matkrig. De började lite lätt med en vindruta och slutade med att Chrille sprutade ner Jocke med senap och så kastades de runt lite överblivna korvar från grillen också. Som vi skrattade. Den där senapen som var lite här och var på Jocke såg ju som ni säkert förstår ut som en ner bajsad barnblöja som hade dragits ut på honom. Kul var det iallafall. Imorgon lovars de fint väder igen, så förhoppningsvis skiner solen när vi vaknar och då blir de en hel dag på stranden då både jag och Chrille är lediga! 



love it

Att sluta tidigt från jobbet. Vara hemma till tre. Sätta på sig en bikini och kunna gå ut och sola på balkongen. Det är riktigt härligt. Att solen fortfarande tar så bra på eftermiddagen. Så där ute har jag legat och glassat i två timmar, snart ska jag och Chrille möta upp ett gäng för en cubb/brännbollskväll och så lite korv grillning på det. 




sommarfest hos Emma

Passar även på att slänga in lite bilder från gårdagen. Emma bjöd till med en sommarfest där vi var sexton tjejer i hennes lägenhet. Blev en jätte lyckad fest, mycket bara ben och bearpong spelande i köket och massa härliga tjejer. 



Vilken härlig dag!

Blev en spontan middag på barollo med Emma och Chrille idag. Där efter så gick vi till mira mar och rökte lite vattenpipa och tog en drink. En väldigt mysig kväll. 

Älskar detta väder. Man får ju sån lust till allt. Allt utom att blogga typ. Där av min lilla frånvaro...



bunkra upp

Efter träningen så åkte jag och handlade med Chrille. Vi åkte till Willys då dom har den där goda kvargen. Dock så fanns bara en av smakerna så därefter åker vi vidare till en annan affär där jag också vet att dom finns och typ tömmer hyllan. Vi har den inte på Maxi och den är nästan alltid slut på Willys. Så när man väl får tag på den så är det lika bra att bunkra upp. De små burkarna med smak av citron/ lime och hallon är mina favoriter. Det är dessutom sockerfria och innehåller bara 0.2% fett. 




gymma

Idag körde jag och Steffi eget på gymmet. Sen tog vi lite såna där töntiga gymbilder. Har lite svårt för att fota på gymmet, tycker det känns lite B. Men vafan, kul med lite blogg bilder om inte annat? :-) 




tis.

Sovmorgon. En mil pw med Ida. Bada badkar. Dricka smoothies. 
Det har varit en skön fm. Nu är det dags att åka och jobba till 21 ikväll. 




tränings glädje

Vad kul det var på träningen ikväll. Synd bara att det var den sista måndags stepen på ett tag. Nästa vecka börjar nämligen sommar schemat. Dags att sova nu, godnatt! 




mys

Har varit vaken ett tag nu. Istället för att göra mig ordning så har jag istället legat i soffan med en trött katt på magen. Så mysigt. Men nu kan jag snart inte dra ut på detta längre... 




sakta men säkert går de åt rätt håll

Och så var denna helg över. Blir en tidig kväll idag, ska snart gå och lägga mig här. Upp tidigt imorgon och jobba sen blir det träning på kvällen. Har varit en riktigt dålig tränings vecka för min del. Så nya tag imorgon. Nu har snart en månad gott av "mitt nyttiga liv" som ibland har spårat. Men i helhet så är jag nöjd. Det börjar som tur är visa lite resultat. Mina jobb byxor som förövrigt aldrig "ljuger" då det är både stela/hårda börjar att sitta lite lösare.
Innan så satt de åt så hårt att jag fick röda märken över hela magen. Inte någe vidare kul inte. Men nu sitter dom tack och lov behagligt och lite slappare överallt. 



jobba på bröllop

Igår gifte sig Jonna med hennes Tomas. Jag och Johanna jobbade på deras bröllop. Det var en intensiv dag. Åkte hem till Ida på morgonen för att hjälpa toastmadame med håret. Sedan åkte jag och Johanna ut till Järna där festlokalen var och åkte hem tretton timmar senare. Även fast jag hade på mig gympaskor så kan jag lova att jag hade ont i både fötter och ben efter att ha stått upp och sprungit runt så mycket. Trotts de så var det kul att få se det fina brudparet och blanda ordning lite drinkar på kvällen. Jag och Johanna var ett bra team! 
Nu ska jag äta frukost här och sen åka och jobba.