fredag

Efter stranden åkte jag och Emma ner på stan för en glass. Mötte sen upp Ida och vi gick runt i lite butiker. Nu sitter vi på balkongen och har precis ätit middag. Blir väl kvar här ute hela kvällen, måste passa på när det är så skönt ute. Har även köpt nya blomlådor och blommor idag :-)


Strandpremiär med Emma ute i Torpa.

Och jag har badat! Iskallt men nån gång måste bli den första ;-)


på jobbet

Och så var det dags att jobba några timmar. Har haft en jätte härlig dag i Enhörna med både frukost, lunch och solning. Hoppas på fint väder imorgon också då man är ledig :-)


mysdag på landet med Ida, Emelie och Steffie :-)


balkonghäng hela dagen

Då var det dags att gå in och jobba lite. Har haft en jätte skön dag på balkongen. Först frukost med Ida och efter ett tag kom Emelie upp och vi käkade lite lunch och satt bara och mös medan solen stekte på. Kan ju inte bli mycket bättre än så!


strålande sol

Äntligen fint väder.
Idag jobbar både jag och Ida kväll, så bjöd över henne på en frukost på balkongen. Nu ska vi bara sola fram tills vi börjar jobba om några timmar, så skönt :-)


Här kommer bilder från gårdagen :-)


power shopping

Sitter i bilen på väg hem från Nacka tillsammans med Emma, Sofie och Madde. Vi körde en power shopping, för att hitta sista sekunden kläder till kvällens festligheter. Jag hittade dock bara en plånbok, lika bra det kanske. Jag har satt lite shopping förbud på mig själv ;-) får se hur det går. Har ju redan nya byxor och skor till ikväll, så nu ska jag bara hem och riva i garderoben och hitta nått att ha över.


toast

När jag kom hem efter jobbet fick det bli en enkel, snabb middag. Varm macka och en sallad, som sagt enkelt men hur gott som helst. Skulle lätt kunna trycka ett par varma mackor, typ. Men då skulle man rulla fram. Nu ska jag strax sova. Ska bli skönt, känner mig helt mör i kroppen efter både gårdagens och morgonens pass. Det känns, men det känns bra :-)


bodyblast

Kom nyss hem från en timmas styrke pass. Okej att gå upp 5.45 för att köra ett stepp pass, men det här var rena rama mardrömmen. Nej, men med fem timmars sömn i kroppen och sen ställa sig i salen och lyfta tunga vikter samt göra massa styrkeövningar så tidigt på morgonen var inte min starka sida. Men det gick bra och jag känner mig rirkigt nöjd. Nu blir det en dusch sen sova nån timma till så man är människa på jobbet senare.


tittut

Ett intervall spinningpass är nu avklarat och jag har ätit lunch och duschat. Känns väldigt bra, nu ska jag bara softa fram till fyra då jag börjar jobba. Passet idag var bland det svettigaste någonsin, inte en torr fläck. Sjukt dålig luft i spinning lokalen och när jag klev av för att fylla på vattenflaskan så kände jag att det blev tungt att andas och så är man solbränd på det, härlig kombo ;-) Ja det var väl det, hittade Torsten i min väska när jag kom hem. Så gullig!

 


en uppdatering

Har varit lite dåligt med uppdatering från mitt håll men har haft två riktigt sköna dagar så har inte haft lust att skriva:-) Gårdagen börjar med att jag blir väckt av Chrille som kom hem från jobbet då han jobbat natt. Han har dukat upp med en brak frukost, salami/brie mackor, frukt sallad och plättar. Efter ett tag kommer Emma över och solar med mig på balkongen. Det måste varit den varmaste dagen hittills i år. Brände mig rejält på bröstet, inte bra. Solen är mycket starkare än vad man tror. Idag har jag varit ledig och jag har tränat samt varit i Skärholmen tillsammans med Emma, Madde och Sofie. Efter ett par timmar åkte vi hem och jag blev sedan bjuden på middag av Chrille på Barollo. Årets första oxfilépasta samt ett glas vitt satt fint i magen en tisdag. Nu på kvälls kvisten så har Frida varit över en stund, vi har inte setts sen nyår så det var riktigt kul att ses igen och att ta igen lite förlorad tid. Tyvärr hinner vi inte ses något mer innan hon åker tillbaka till Norge. Nu ska jag försöka leva mig in i en film som Chrille satte på för ett tag sen.

Hej så länge :-)




fina naglar

Här om dagen köpte jag två nya nagellack. Eller köpte och köpte, dom blev gratis eftersom de var på rean samt att jag hade en kupong från hm. Riktigt fina sommarfärger!


on the beach

Med jämna mellanrum så har jag införskaffat mig mig nya bikinisar. Rensade min bikinilåda för ett tag sen nu och kastade hälften, var av den sparade hälften var okej. Det blir ju så slitna, sol blekta och tappar formen väldigt snabbt. I år har jag fyra nya, i massa fina färger. Var av den orangea är lysande i verkligheten men den ser daskig ut på bilden. Har även köpt två nya strand handdukar, en till mig och en till Chrille. Så nu får tiden gärna gå lite fortare, vi vill ju åka utomlands nu!

 


söndag

Direkt efter jobbet igår åkte jag hem till Emma för att kolla melodifestivalen med henne och Sofie. Emma hade gjort så fint och bunkrat upp med massa godsaker. I slutet var vi så mätta att det nästan var jobbig att andas. Haha! Det är inte okej. Idag är det jobb som gäller till åtta ikväll. Ska strax äta frukost och sen bara slappa framför tvn tills det är dags att åka. Hade hoppats på att kunna ligga ute och sola innan jobbet, men det var fint precis när jag vaknade sen har det molnat på :-/


två timmar för tidigt

Jahapp! Vilken miss från min sida idag då, kommer till jobbet två timmar förtidigt. Trodde att jag började kl 10 men började inte för ens kl 12. Typiskt, när man tar sig upp på tidigt morgon pass och sen hem för att halv stressa runt för att hinna duscha, äta, göra matlåda mm. Men men, istället för att åka hem så åkte jag hem till Ida på en kopp te. Så om en liten stund så är det snart dags att åka bort mot jobbet, igen ;-)


farväl

Jaha, då har man sagt hej då till Malin igen. Körde henne till tåget imorse för att hon ska tillbaka till Norge. Men tiden hittills då hon varit borta har gått fort, så tror och hoppas den kommer att göra de tills vi ses igen <3 Har nyss ätit frukost och ska snart byta om och åka mot jobbet. Fick ett nytt jobbpass idag mellan 10-16 istället för 15-22.15 som jag egentligen skulle ha jobbat. Så det tackar och bockar man för, missar dock träningen som jag hade planerat in. Men får väl röra på fläsket på ett eller annat sätt när jag kommer hem sen...


nöjd

Riktigt nöjd med kvällens gym besök. Började med att springa intervaller på bandet i 30min innan passet började. Sedan blev det 60min aerobic och avslutade med ytterligare 15min på bandet. Varvade mellan att springa och gå med hög lutning. Så 1h och 45min träning, känns riktigt bra. Nu sitter jag bara i soffan och försöker få i mig mat, men är lite illamående och skakis efter träningen så har ingen vidare aptit, men de går ner ändå. Chrille hade lagat köttfärsås och fullkorns pasta till mig. Så det var bara att värma på, hur skönt som helst!


hej

Tog en redig sovmorgon imorse. En sån där som man alltid tog när man var "ung". Men kände att det behövdes och hade inte alls lust att gå upp. Det blev rätt sent igår också, somnade vid två tiden eftersom att kvälls fikan hos Ida blev längre än vad man trodde, inget mig emot dock. Igår var även jag, Malin, Ida och Maria en sväng i skärholmen. Vi åt lunch och gick runt och kikade. Det blev även min billigaste "shopping" någonsin. Tanken var väl inte att jag skulle handla något, men när man hittar ett fint linne för 49,50 på ordinarie pris (helt galet billigt) samt ett par beigea ballerina skor som jag suktat efter för 99:- så tyckte jag att jag gjorde två riktigt bra köp! Nu är det dags att röra sig mot stan, för att träffa mamma en stund innan jag går vidare till gymmet för ett aerobic pass. Som var extra insatt för ikväll, så det kan man inte missa.


frukostbröd

Under en längre tid har jag ätit hårt bröd till frukost/ finnchrisp. Ibland saknar man att få rosta en macka och därför köpte jag det här brödet som innehåller mindre kolhydrater/ skiva än vad det gör i vissa knäckebröd. Kan bara inte bestämma mig om det är helt okej gott eller äckligt. Konsistensen efter ett par tuggor blir som geggamoja. Nej, men ska det vara rostat bröd så ska det vara riktig formfranska...


tokig katt

Vaknade innan klockan idag. Utav att Torsten började att buffa och gosa. Han är helt tokig och vill bara mysa med mig (framförallt på morgonen) och han tittar inte ens på Chrille. Tyvärr, ibland vore det skönt att slippa ha en katt spinnande i ansiktet när man vill sova. Visst är det mysigt och gulligt men ändå. När man talar om trollen så ligger han nu på min mage i soffan. Sträcker på sig så att jag får en klo i näsborren. Vart jag än sätter mig eller lägger mig så ska han vara med mig. Sitter jag på toa, ska han in i sin. Ligger jag i badkaret, lägger han sig i handfatet. Jag måste helt enkelt vara hans störta idol, känns stort ;-)


ledig två dagar i rad

Och det ska bli helt underbart.
Idag har jag som sagt träffat Malin och det var jätte kul att se henne igen. Även om det bara blev över en snabb lunch på stan med henne och Emelie. Men hon stannar i två dagar till vilket passar sig utmärkt att jag är ledig då :-)


laddad

Godmorgon måndag!
Jag är riktigt laddad inför ny vecka. Först och främst för att Malin kommer hem från Norge ett par dagar och jag får träffa henne <3 sen för att jag är sugen på att ta tag i träningen igen, eller som jag brukar. Förra veckan tappade jag suget inför allt som hade med mat och träning att göra. Vilket resulterade i ett pass på gymmet samt n mindre bra mat vecka. Så den här veckan tänkte jag gå all in, när jag ändå har möjlighet att kunna gå på alla dessa pass och det inte krockar med jobb.

Måndag: functional training 60min
Tisdag: step 45min & core 15min
Onsdag: intervall spinning 60min
Tisdag: styrkepass 60min
Fredag: step 45min (om jag kommer upp ut sängen 5.50 med tankte på att jag stänger kvällen innan) annars blir det en vilodag.
Lördag: Xfit 60min
Söndag: vila


Söndag

Har varit ute hos mamma hela dagen. Vi har promenerat, ätit fruktsallad med grädde och glass. Nu är jag hemma och ska bara slappa i soffan resten av kvällen!


Tack för ikväll

Slutade jobbet kl 18 idag, där efter var det järnet hem för att fixa till mig och byta om och sen kom tjejerna över. Vi hade knytis och åt kyckling sallad till middag. Senare tog vi en taxi ner till stan och hade en trevlig kväll på vou eller nu mera brasseriet som de heter? Hade iaf en jätte bra ikväll men nu är det dags att sova :-) godnatt!


katt i skål

Köpte en jätte fin stor skål på Hedlandet i veckan. Tänkte att det kan vara kul att servera en stor sallad i mm framför allt om man har gäster. Torsten gillade den lika mycket som mig och nu är det bevisat att katt i skål funkar lika bra som sallad i skål.


en härlig kväll

Igår jobbade jag mitt kortaste arbetspass någonsin. Efter 3,5 timmar så fick jag gå hem. Jag och Emelie slutade då samtidigt, vi handlade lite picknick och samt lite bubblel på systemet och satte oss på en brygga nedanför henne. Så himla mysigt. Efter nästan tre timmar så började det att regna och vi plockade ihop.


dags för jobb

Och så var det slut på det roliga. Har precis städat klart i "mitt rum" hade lite kläd högar att ta hand om, samt rena kläder på tvätt stället. Fick även användning av mitt silverfat jag köpte på Hedlandet, köpte det bara för att det var fint men hade ingen aning om vad jag skulle ha det till. Så det fick bli nått slags smyckesfat med mina nyaste smycken på. Nu måste jag sminka mig och sen åka bort för att jobba, kör bara ett fem timmars pass idag. Så hej så länge :-)


ännu ett nytt halsband

Kommer att invigas redan imorgon :-)


gårdagen

Tänk vad lite sol kan göra för oss. Mer energi och även den annars tråkiga vardagen blir helt underbar. Som igår, då jag var ledig och började med frukost och solning på balkongen, vidare för lunch (grillat) i Taxinge, en runda på Hedlandet. Avslutade sen dagen med middag i Stockholm. Inte helt fel. Idag har jag jobbat, slutade precis. Om en stund ska jag vidare till Kallfors för att få träffa Anna och barnen. Ska bli jätte mysigt, har verkligen saknat dom.


bra dag

Sola, ätit lunch och frukost på balkongen samt tränat och hängt med Emma.


frukost på balkongen

Godmorgon.
Solen skiner idag med. Så jag tänkte passa på att sätta mig ute på balkongen och äta frukost nu en stund, innan man ska in på gymmet och gömma sig halva förmiddagen.


en dag i solen

Har haft en jätte härlig dag ute på balkongen ända tills jag var tvungen att åka och jobba vid fyra. Fick sällskap av Ida och Emelie och vi alla blev lite solbrända även om det inte kändes så just då. Men solen tar mer än vad man tror. Nu är rasten slut och det är dags att jobba vidare, stänger ikväll så det är ju mindre kul dock ;-)


En latmasks frukost

fick det bli idag, nu är det dags att åka och jobba. Ha en bra dag allihopa!


lugn jobb helg

Godmorgon.
Tog sovmorgon till tio idag. Kände att jag behövde det eftersom att jag gick och la mig så sent igår. Det har varit en lugn helg för min del. I fredags var Christin över, vi åt middag tillsammans och tog igen en massa förlorad tid. Igår jobbade jag tio timmar (var av tre av dom jobbade jag över) just nu tänker jag bara på pengarna (fickpengar till resan kommer inte av sig själv) så det gjorde mig inte så mycket att jobba så länge en lördag. Jag och Ida åkte hem till henne efter jobbet och hade en lugnt myskväll med alldeles för mycket onyttigheter. Måste komma tillbaka på banan igen känner jag, har börjat spåra ur lite för ofta ;-) men det går ju i vågor det där. Men på tal om mat, så ska jag ta mig till affären och handla frukost. Det ekar nästan i vår kyl och jag är jätte hungrig och det går inte ihop.


resa bokad

Här om dagen så bokade jag och Chrille en resa till Spanien/ Marbella i sommar tillsammans med två andra par. Vi ska bo i en jätte fin lägenhet som vi hyrt, där vi har tillgång till en terass, pool samt har nära till stranden. Känns hur bra som helst och jag längtar till att få åka iväg. Vi åker vår första semester vecka och när vi kommer hem har vi sen två kvar. Vilket jag tror är det bästa. Förra sommaren åkte vi till Santorini vår andra vecka av tre. Då den första veckan bara var en evig väntan och man förberedde bara med packning mm. Den sista när man kom hem var man bankrutt och deppig över att semestern snart var slut. Så det här blir bra det :-)


blått

Det här halsbandet fick följa med mig hem från stan idag. Och jag är super nöjd, färgen är helt underbar och blir så fint i sommar framförallt med lite färg på kroppen.


solsken

Vilken mysig dag.
Jag och Chrille har varit nere på stan och ätit lunch, samt strosat omkring en stund. Handlade med mig en liten flaska vin (ett glas) som jag precis avskjutit på balkongen med en skvaller tidning. Har även varit ute med hunden en sväng, så härligt väder ute idag ju så man vill verkligen passa på att vara ute och utnyttja det till max :-) framför allt när man ska jobba hela helgen...


hundvakt

Hej!
Idag är jag ledig, hur najs som helst när det är så här fint väder ute. Jag har varit ute på en joggning runda, sprang tills benen sa ifrån. Har börjat känna av mina benhinnor igen, tyvärr! När jag kom hem hade mormor redan hunnit komma upp, jag har nämligen ställt upp som hundvakt idag. Då mormor och morfar firar 50 år som gifta och ska bo på spa hotell inatt tillsammans med mamma och Tomas. Så idag blir man både katt och hund ägare och jag har redan plockat bort en lampa som höll på att ramla i golvet. Ibland får det fnatt och jagar varandra i 190 och ena sekunden bryr se sig inte om varandra för fem öre.


.

Lunch på balkongen med Ida efter träning. Snart dags att röra oss mot jobbet, idag jobbar vi samma tid så det är ju trevligt när det inträffar.


mysig dag

Hade en jätte mysig dag igår.
Började med att jag åkte ut till mamma, vi tog en lång promenad på över en timma och slutade med en lunch på Mångfaldenshus. På vägen hem sen igen, plockade jag upp Chrille. Vi åkte och handlade korv, engångsgrill mm. Sen åkte vi ut till Pershagen och satte oss på en klippa och grillade. Avslutade kvällen med att titta på en film i sängen. Vi laddade ner skräckisen "MAMA" som verkade så bra när man sett trailern, men den var raka motsatsen. Den spårade ur en hel del och slutet var sjukt overkligt och data gjort så att jag och Chrille bara låg och skrattade åt det. Men lika bra det kanske? Då sov man gott:-)