värdens bästa Valborg <3

Oj vart ska jag börja? 
Vilken dag. Detta kan jag leva på länge. Känner mig som värdens lyckligaste tjej. 
Vaknade innan klockan ringde imorse. Pigg och nervös inför dagen, kunde inte somna om. Upp och duscha, ordna frukost och väckte sen Chrille. När vi var färdiga promenade vi till sjukhuset. Vi var ute i väldigt god tid eftersom vi inte hittade till avdelningen. 30 min i väntrummet kändes som flera timmar. Hade sån puls, Chrille var cool lugn. Ville ju bara gå in med detsamma. Jämförde känslan med att vara på Gröna Lund. När man bestämt sig för att åka en sjukt läskig karusell, det är lång kö och man är halvvägs in. Sen desto längre fram man kommer, desto mer ångrar man sig och vill vända men då är det för sent. Alltså inte för att jag ångrar att jag är gravid men samma pirrande känsla i magen över att få vänta. När det väl var våran tur så la jag mig på britsen, magen i vädret och barnmorskan började kika på bebisen. Hon berättade vad hon såg och då kom en tår. Så sjukt overkligt men ändå så verkligt. Hon berättade att allt såg ut som det skulle. Hon gick igenom alla kroppsdelar och oron började släppa. Bebisen i magen låg ihop rullad som en boll och barnmorskan buffade lite på magen för att kunna få till lite bilder i profil. Efter en stund frågade jag om hon såg könet. Vilket hon inte hade gjort eftersom bebisen låg som den gjorde. Efter ytterligare lite buffade på magen så sträckte bebisen på sig och hon sa att det var en liten tjej. Hon var 99% säker och visade hennes kön. De tre sträcken på skärmen tyder på flicka sa hon. Jag tittade på Chrille och sa att det blir en liten Selma. Ja, så ska hon heta. Det är ett tjejnamn vi haft så länge, långt innan vi blev gravida. 
Efter besöket tog vi tåget till Stockholm. Det blev en hel del kläder, oj vad mycket dyrare det blir att shoppa till en tjej (känns det som) det finns ju så mycket fint och jag vill ha allt. Nu har hon dock redan så mycket kläder så vi måste lugna oss lite, så vi inte förköper oss och hon inte hinner använda allt.
Det blev även en lunch på fridays. En väldigt bra dag med andra ord. En perfekt Valborg. Nu ligger vi utslagna i sängen och orkar inte göra mycket mer idag. Mycket intryck och känslor på en och samma gång. Kommer somna gott ikväll. 



Tänkte visa er lite av dagens shopping i ett annat inlägg. Känns som dock kläder, ska vi verkligen ha en sån liten? Och då har vi ändå inte köpt de alldra minsta. Overkligt! 

nervöst nu

Det är fjärilar i min mage nu vill jag lova. Det pirrar ordentligt när jag tänker på morgondagen. Det är verkligen blandade känslor inför vårt ultraljudsbesök. Det ska framförallt bli så spännande, overkligt och helt underbart. Samtidigt som oron ibland kommer ifatt. Tänk om barnmorskan säger att något inte är som det ska där inne? 
Försöker såklart att tänka positivt och att allt ser bra ut. Annars blir jag ju knäpp. Även om jag är ledig idag och har saker inplanerade så vill jag ändå bara att den här dagen ska springa förbi. Känns verkligen som när jag var liten och det är dagen innan julafton. Så förväntansfull. Hoppas också att vi får bra "bilder", att bebisen ligger bra så vi får se så mycket som möjligt av den lilla. Sen hoppas jag också på att den vill visa upp det den har mellan benen så vi får se vem det är. Det är dock inte prio utan skulle bara vara ett plus i kanten för ett par nyfikna flöräldrar. 

Nej, nu ska jag snart promenera ner till gymmet. Blir ett stepp pass i vanlig ordning. Då kan jag släppa dessa tankar en liten stund och bara koncentra mig på koreografin.  


lite kök




En liten glimt ur vårt kök just nu. För någon månad sen så köpte vi nya köksmöbler. Det blir betydligt mer måltider i köket nu än innan! 

som på rosa moln

Idag har jag hängt med Malin. Vi tog en lång promenad på en och en halv timma och avslutade med en glass uppe på min balkong. 
På fötterna så invigde jag idag mina nya skor jag fick av mamma i lördags. Dom är så sjukt sköna och rejäla. Känns som att gå på moln. Nu när jag blir tyngre också så känns det viktigt med ordentliga skor. Det skadar ju inte heller att dom är så fina, mina hubbabubba Nike. 





nedräkning

Just nu sitter jag på jobbet och har lite rast. Är så less nu. Snart semester, åtta arbetspass kvar och tolv dagar kvar tills jag och mamma sitter på ett plan ner till Grekland. Vi åker alltså nästa söndag och lördagen innan det så ska vi ta in på Arlanda hotell, när vi vaknar så blir det hotellfrukost sen är det dags att flyga. 
Så nedräkningen har börjat! 

Från det ena till det andra så invigde jag mitt gravid-halsband igår. Det är ett sånt med en bjällra i som jag har fått av Anna <3


snart måndag igen

Och så var denna helg (snart) slut. Den har gått alldeles för fort. 
Den har varit välbehövlig och vi har haft fullt upp. Efter gårdagens shopping med mamma så kom jag hem med lite nödvändiga saker. Har fyllt ut sommar garderoben med ett par spets shorts och en gravidklänning. 
Igår kväll åkte vi även ner på stan och tog en öl och alkoholfri drink. Orkade inte sätta mig i soffan. Skönt att bara få komma ut bland lite folk och ännu skönare att komma hem.

Idag har vi varit iväg hela dagen. Vi åkte till strägnäs. Faktiskt för att gå på en visning. Vi har börjat se oss omkring efter något annat. Dock har vi inte bråttom här ifrån, det är ju bara så kul att börja kika. Dock var detta tyvärr inget för oss. Vi hade ändå en hel mysig dag. Älskar strängäs komun, så vi åkte dit två timmar innan visningen och tog en fika och en promenad.
Efter de blev vi bjudna på grillat hos mamma. 

Tråkigt att helgen är över som sagt, men längtar ändå så mycket tills nästa vecka. Nu är det inte alls många dagar kvar till ul :-) 




ny gravid vecka

Då var vi färdig tränade. Kom på att vi går in i vecka 19 idag, snart halvvägs som sagt :-) 



hungrig

Preggot vaknade först här hemma. Så hungrig så kunde inte somna om. Nu har jag dock fått frukost i magen och om en stund ska jag packa väskan och promenera ner till gymmet. Blir ett stepp pass sen kommer mamma och hämtar mig och vi fortsätter upp mot Skärholmen för lunch och shopping. Kommer bli en bra dag! 




äntligen helg

Vilket drag det har varit på jobbet idag. Det var så skönt att få stämpla ut klockan fyra och lämna kaoset. Även om jag och Chrille snart var tillbaka. Vi trängde oss fram med alla andra, vi lyckades fylla en hel vagn och blev bra mycket fattigare. Nu är det iaf fullt i både kyl och frys. Skönt efter att det varit halv tomt sen vi var tvungna att slänga all mat, då både kylen och frysen gick sönder. 
Ikväll gör vi nog som halva Sveriges befolkning och tänkte äta lite godis och titta på lets dance finalen.



dags att uppdatera sommar garderoben

Här om dagen testade alla mina sommarkläder. Som jag nämnde i tidigate inlägg så är det inte mycket som passar just nu. Vilket jag har accepterat men är i stort behov av nya kläder. Känns ändå dumt att shoppa loss på massa nytt som sen bara kommer ligga, vill såklart komma i mina vanliga kläder när jag är färdig bakad. 
Men kommer inte undan och måste ha lite nytt. Framförallt nu inför resan, det är inte som innan och lägga ner kläder i väskan jag vill ha på mig den veckan. Utan kan jag ha den här? Hur sitter den? Passar den? 
Även om jag får på mig 90% av alla kläder så är det ändå inte mycket som ser bra ut med mage. Redan korta klänningar blir helt plötligt mus-korta, kläder stramar inte bara åt över magen utan även över brösten. Eller så ser den där söta blusen helt plötsligt jätte utmanande ut med mina "nya bröst". 
Kort och gott så måste jag hitta lite nytt som passar. Sånt som man kan variera med och som är skönt. 
På lördag ska jag och mamma till Skärholmen så hoppas jag kommer hem med lite passade sommarkläder. 
Slängde ihop lite saker från hm, så här skulle jag vilja se ut i Grekland iaf :-) 


snart helg

Efter att inte varit på gymmet på över en vecka så känner jag av gårdagens pass. 
Det var så sjukt jobbigt att träna, undra hur länge jag orkar. Kör på tills det inte går mer, hänger fortfarande med i tempot och tycker ju att det är så kul. Men det är ju skillnad mot innan om man säger så. Är färdig efter tio minuter, haha. I slutet kanske jag får nöja mig med simning eller så säger jag upp kortet helt och hållet. 
Nu börjar jag jobba om två timmar. Två dagar kvar sen helg. Ser verkligen fram emot den här helgen. Har roliga saker inplanerade, vilket känns välbehövligt då det inte händer så mycket på helgerna just nu. Inte samma tempo som innan precis. 
Nu hoppas jag på att solen snart når balkongen så kanske man kan få lapa lite sol innan jobbet :-) 


namn

Godmorgon

Vilket väder vi har just nu. Igår blev det ballerina premiär för min del. Dock fick jag så ont i fötterna efter en hel dag på stan. Hade en jätte mysig dag tillsamnans med Ida och Malin. Vi åt lunch, kollade butiker och åt en glass vid maren. Vi hann väl precis äta upp glassen tills någon ovanför mig, kastar ner en pommes som då hamnar på min axel. Där efter har vi typ alla måsar på oss. Haha! 

Fick precis ett mejl från libero. Det här med namn, det kan bli en lång eller kort historia för vår del. Åtta dagar kvar till ul och där efter vet vi förhoppningsvis kön. 
Ett tjejnamn har vi haft klart för oss sen länge. Kanske för två år sen. "Får vi någonting en dotter ska hon heta..." 
Tycker att det är lättare med tjejnamn över lag. Även om vi har några till bra tjejnamn på lager så känns det så självklart att hon skulle få heta just det vi har bestämt, just eftersom vi haft det så länge. 
Blir det en liten kille dock, där är vi så oense. Jag har två favorit namn som Chrille total ratar och tvärt om. Tur att vi fortfarande har lång tid kvar på oss att komma överbens om ett namn båda två gillar. Dock så älskar jag att ligga och läsa namn listor högt på kvällarna. Ibland finns det något namn som klingar i bådas öron. Men ändå kämpar båda med att det finns bättre. Som sagt, det dyker nog upp ett bra killnamn också, om det behövs. 




där kände jag dig

Bara för att jag skrev om det här om dagen så kom precis mitt första riktiga fladder i magen. Ett sådant som man vet är en rörelse från fostret och inget annat. 
Ligger raklång i sängen och kikar på tv, har inte rört mig ur fläcken sen jag kom hem. Helt plötsligt så känns det, som något som sprattlade till lite lätt.  Lusig känsla när man aldrig känt den tidigaste. Läskigt också, men vill att de ska komma fler. Det var kul. Haha. 


måndag

Dagen började inte på bästa sätt. Öppnade på jobbet imorse och hinner inte mer än att vara med på morgonmötet i några minuter innan jag sätter mig på huk då jag kände mig lite yr. När jag sen ställer mig upp så viker sig benen och jag är på väg att svimma.Känseln försvann en stund i händer och fötter och jag blev alldeles kallsvettig. Efter en stund så kändes det bättre och jag krigade på hela dagen. 
Nu ligger jag i sängen och tar det väldigt lungt. Har ätit choklad och planerar inte att göra många knop idag :-) 
Om det upprepar sig igen så måste jag såklart kolla mina värden på nytt. Men hoppas såklart bara att det var ett engångs tillfälle och att blodsockret inte var på topp, just idag. 


roligaste shoppingen är inte längre den till mig själv

Tänkte jag skulle viss er lite av våra bebiskläder här hemma. Detta shoppade vi för länge sen. Jag var bara i vecka 11/12 och vi kunde inte hålla oss. Nu har det inte köpts ett plagg till sen dess. Hela lådan är full av neutrala kläder och vi längtar efter att få handla mer så fort vi vet vem som är där inne. 
Här är lite av sakerna. Resten är bara helvita bodys, strumpor, tunna mössor och ett par vantar. Vi har även en handduk med luva och nappar. 

Ink. Detta. Två overaller, tre byxor, två bodys, två mössor, två strumpor, gosedjur och två filtar. Tror vi hade klarat oss en liten stund på det vi har hemma redan. Och utöver det vi har i klädväg så har vi ett skötbord med madrass till, om man säger så? 
På skötbordet finns två lådor och dom har vi redan lyckats fylla med lite smått och gott. Minns inte själv exakt vad som finns där i. 








välkommen vecka 18

Idag går vi in i vecka 18. Om två veckor har vi gått halvvägs. Vi kan lika gärna vara halvvägs nu, eftersom de säger att bebisen kan komma plus minus två veckor (före, efter) beräknat datum. 
Känns som att tiden går fort just nu och magen växer och det händer massor med den lilla i magen. Har tre gravid appar och läser dom slaviskt inför varje ny vecka. Det är ungefär samma känsla som att öppna en ny lucka i sin chokladkalender när man var liten, som att läsa om den nya gravid veckan. 

Har haft lite ont i magen de senare dagarna, som mensvärk. Livmodern som växer. Just nu är den lika stor som ett bebishuvud vilket jag tycker låter jätte stort och där av en liten förklaring till varför magen växt till sig. Någonstans måste ju allt få plats som händer där inne? Men jag tycker det är mysigt och spännande iaf just nu. 
Nu börjar även bebisen bli väldigt aktiv i magen. Den gör kullerbyttor, sparkar och vrider på sig. Så nu finns det möjlighet att känna det första fösterrörelserna, iaf innefrån. Men det kan lika gärna dröja en eller några veckor till. Längtar tills de riktiga sparkarna kommer igång så både jag och Chrille kan få känna. 

Ja, mycket tankar och längtan just nu. Mår även nu fortfarande väldigt bra. Det enda som jag märker av är att magen, rumpan och låten växer. Japp, tyvärr det sist nämna också. Skulle testa lite sommar kläder inför resan. En kjol och ett par shorts gick inte ens över rumpan. Vilket förvånade mig. Men sånt är livet. Spelar tydligen ingen roll hur många promenader jag tar eller hur mycket jag klivet upp och ner på den där step brädan. Jag kommer tydligen att bli bredare över höfterna oavsett. 

Här kommer en magbild, jag är extremt dålig på att fota magen. Har inte tyckt att de varit så mycket att ta bild på innan. Men nu börjar det som sagt att hända grejer så kanske börjar jag fota mer. 


nedräkningen har börjat

Efter fem dagar hemma så var jag tillbaka på jobbet igår. Kändes nästan som om jag fick en försmak på semestern. Men snart så. Drygt tre veckor kvar tills jag och mamma åker till Grekland. En vecka i värmen och elva dagar ledighet. 
Så det är bara att bita ihop snart så är vi där. Igår var det även två veckor kvar tills vi ska på ultraljud. Som jag längtar efter att få kika på den lilla i magen. 
Nu hinner jag dock inte mer här, eller hemma idag. Måste röra mig mot jobbet. Ha en bra fredag! 


storstäd & trasig frys

Dagen började inte bra. 
Igår gick vår frys sönder. Frysen var forfarande kall men det läckte någon vätska från den. Vi fick sen reda på att vätskan var farlig och det luktade bensin i hela frysen. 
När jag vaknade imorse så hade även kylen gått sönder. Där luktade det inte, utan den hade lagt av. All mat blev förstörd. Vi felanmälan det direkt, så nu har vi värdens minsta kyl som ersättning tills de fixar ett nytt, hopas inte det dröjer många dagar tills dess. 
Kändes så tråkigt att slänga fem fulla kassar med matvaror. Det mesta var nytt och vi hade inte ens öppnat det. 
Idag har vi hadlat lite nytt så man klarar sig tills de sätter i de nya igen.

Vi har även storstädat. Nu är det så där skinande rent och luktar så gott. Älskar känslan av att man skulle kunna tänka sig att skicka golven utan problem. 



På den första bilden ser ni även vår nya taklampa. Dock ska den ner en bit, då jag stör mig på att den sitter så högt uppe. 

vår i luften

Godmorgon. Att vakna en timma innan man ställt larmet är inte fy skam. 
Igår var jag dålig men idag är det mycket bättre. Inte nog med det så är det riktigt fint vår väder ute idag och jag är ledig. Vid 11 ska jag möta upp Alexandra för en promenad. 


farligt gott

"Vilken tur att jag kom iväg till gymmet imorse". Chrille var trött att höra på mitt tjat om Max friterade mozzarellasticks, chilichees och lökringar. Här om dagen kom han hem med en fritös. 
Idag använde vi den till dagens middag. Så farligt gott det är. Hoppas vi inte använder den allt för mycket utan kan hålla oss till nån gång var och varannan helg. 

 

Till detta blev det även kött, hemmagjord pepparsås och vitlökssmör. Nu hamnade man i matkoma resten av kvällen. 

vecka 17 idag

Vaknade med träningsvärk imorse och kände mig mindre taggad på att gå på dagens step pass. Pratar med Ida i telefon ett tag, slår mig sen att jag måste lägga på för att avboka dagens bokning. Jag var dock för sent ute och det gick alltså inte att boka av sig. Lika bra var väl de för att då kom jag iväg. Nu blir det en dusch och sen ska jag sätta mig på balkongen, måste ju passa på att få lite sol på sig.  

Idag går vi (som sagt) in i vecka 17. Veckorna går väldigt fort just nu, om man jämför mot det tidigare veckorna. Då längtade jag bara tills vecka 12 och tiden fram tills dess gick i snigelfart.
Jag mår forfarande väldigt bra. Väntar nästan på att jag ska börja må dåligt. För man borde väl må dåligt som gravid? Jag har inte mått dåligt någon gång. Förstå mig rätt, vill såklart inte må dåligt :-) 


tjugo dagar kvar



Chrille har jobbat natt och jag dukar upp med en monster frukost. Lyxigt med både ägg, bacon, smörgås och snoothie på morgonen. 
Om en timma ska jag ner till gymmet och köra ett pass. Idag blir det step & strenght, det är ett pass där det blandar både step och styrka. Fasar lite för den timman redan nu, men får ta det i mitt tempo om det vore så. Imorgon går jag in i vecka 17 försten. Tiden går rätt snabbt nu :-) bara 20 dagar kvar till ultraljud. Tänker på det varje dag, längtar så! 

slut på det roliga

Snark! Vill vara hemma en dag till. Gårdagen gick ju alldeles för fort. Tog en sväng till Ikea med Ida efter träningen, jag inhandlade lite nödvändigheter och mindre nödvändiga ting. 
Jag och Chrille pysslade med det hela kvällen, bra blev det. Bara någon sladd och annat smått som måste fixas till innan allt är på sin plats. 

Just nu sitter jag i soffan med en gosig katt i knät, ingen större lust att gå här ifrån men tiden rinner iväg så måste börja dra mig mot jobbet nu. Ha en bra dag! 


ledig dag

Då var man färdig tränad. En halv timmas step pass räcker gott och väl för mig just nu. Det är så intensivt och svettig blir man. Anfodd redan efter två minuter upp och ner på brädan. Konditionen är inte som innan direkt. Har bokat in mig på två pass till den här veckan, så hoppas jag kommer iväg. Föd tre dagars träning är inte så illa ändå. 


Laddade med super frulle. Nu är man dock hungrig igen. Alltid hungrig, haha. 


nattuggla

När jag har svårt att sova så hamnar jag lätt framför Google. Just nu så googlar jag på skötväskor. Jag vill väldigt gärna ha en fin sådan. Vi är sugna på en hel svart vagn här hemma. Därför kan jag tycka att det vore fint med en väska i lite mönster. 
Det är synd att väskan från Svenktenn egentigen inte är en skötväska, men man kan såklart använda den som det ändå. Dock så har den inga bra fack osv, utan är mest bara fin. 
Jag har ju som sagt fem månader på mig att hinna välja ut en, haha. Så det är ju inte bråttom direkt, bara kul att kika.


tisdag

Har precis ätit en godare tisdags middag med Chrille. 
Vi har invigt vårt nya bord. Blev lite ändrade planer så vi köpte ett nytt direkt efter jobbet idag. Det är inte hundra men det passar i vårt lilla kök. Jag bjuder bara av att sitta i lagom höjd. Var så trött på att sitta uppe på ett barbord och på pinnstolar. 
Vi hade två stolar på vinden som passade bra till bordet, tänkte köpa två likadana på Ikea imorgon. Dock ser jag att det utgått, inte så konstigt då dessa är flera år gamla. Får se hur vi löser detta eller om vi är tvugna att köpa fyra nya. Känns bara lite onödigt då vi vet med oss redan nu att vi inte kommer att ha det här köksmöblerna hur länge som helst. 
Bordet köpte vi i kubgenskurva då det var slut här hemma. Vi passade också på att kika in i baby butiken som ligger bredvid. Vi har ännu en gång fingrat på lite vagnar. Tror vi har en favorit, som båda tycker om. 



Mätt och belåten efter två rätters. Nu blir det film i soffan. 

äntligen måndag

Godmorgon

Härligt med måndag och ny vecka. Helgen är förbi och jobbar kort vecka nu, endast fyra dagar. Så skönt efter den här helgen. Idag jobbar jag dock sex timmar ikväll. Röddag så tackar inte nej till dubbeltbetalt en måndag. Börjar inte förns 16 idag så ska träffa mamma om en stund över en lång promenad. 

Igår när jag slutade jobbet så kommer jag hem till en överaskning. Frågade Chrille om de var min födelsedag eller nått då jag precis fått den där mattan. Han hade shoppat en marmorbricka. Jag älskar den. Hej då min hemmagjorda bricka klädd i marmorplast. Den här så maffig och tung. Ska shoppa lite oljor att fylla den med. Nu vill vi bara ha våra nya köksmöbler som vi ska köpa begagnat av chrilles syster. Sen är köket komplett med bord och stolar, matta, taklampa och bricka. Då visar jag helheten. 
Det var förstesten inte bara till mig han hade med sig en present hem, utan bebis fick också en.
I paketet låg en Sophie giraff. Jag tycker att dom är så söta. Det är en leksak som bebisen kan dregla på hur mycket den vill, den är helt giftfri mm. 






Glad påsk

Här sitter jag och tar de lungt i soffan fast än jag egentligen inte alls borde. 
Börjar jobba om en halv timma så ska väl se till att göra mig lite i ordning nu och åka iväg. Är bara så trött. Hoppas att dagen går fort, längtar lixom redan tillbaka till soffan. 
Vi jobbar ju som bekant hela påsk helgen. Men de är lite själv valt också. Har ju varit lediga ihop ett par dagar innan. Jag är inne på min andra dag av mina fyra röda dagar på rad. Det är då det blir bra pengar. Känns viktigare att fira vara hemma nästa påsk tillsammans. Så nu är det bara att köra på. Men glad påsk på er andra som är lediga eller jobbar också för del delen :-)


lång fredagen

Direkt efter jobbet idag åkte jag hem till mamma och Tomas för lite påsk firande. Blev dock ingen traditionell påsk, med påskmat. Vi åt kött med gott tillbehör istället, mycket godare tycker vi. 
Chrille fick sluta tidigare på jobbet, så åkte in och hämtade honom så kunde vi iaf få fika ihop. 
Blev en mysig kväll och vi kom nyss hem. Dags att sova, upp och jobba imorgonbitti igen. 




grattis kompis <3

Hipp hipp hurra för Emma som blir 25 år idag! 

Just nu är jag på jobbet, har fem timmar kvar sen ska jag direkt hem till Emma på fika. En lång dag idag med andra ord och massor att göra på jobbet. Men det är bra, för då går (förhoppningsvis) timmarna fort. 


fina påsk presenter

Han är bra go min Chrille <3 
Jag har försökt få honom att vi ska köpa en ny matta till köket. Då han är den kloka som (som sagt) bromsar lite utgifter här hemma just nu. Så har han inte tyckt att vi ska köpa en ny matta. 
Jag har kikat på en på mio, som jag verkligen vill ha. Visade den för honom och han sa att vi ska vänta. 
Idag när jag är på väg hem från mamma svänger jag förbi mio och köper mattan ändå. Förbereder honom med en snap och säger att den var på rean och kostade bra 239kr. 
När jag möter honom i hallen med mattan under armen så ser han verkligen besviken ut. Inte kunde han bli så sur ändå? 239kr hit eller dit. 
Kommer in i köket och på golvet ligger mattan. Han sa att han ville köpa den till mig i påsk present. Så söt! 
Nu har vi alltså två. Antingen lämnar vi tillbaka en eller så behåller vi båda, var rätt snyggt med två faktisk. Får se. 
Vi fick även ett påskägg, jag och räkan (som h*n fortfarande heter här hemma). Där i låg även lotter, ingen storvinst men fyra nya triss byter jag ut imorgon på jobbet. Kanske blir vi miljonärer? 


två sommarplagg

I måndags var jag i skärholmen och shoppade två sommarplagg. 
Var i stort behov av ett par nya shorts, utbudet är ju inte så där jätte stort (än). 
Hittade ett par lagom slappa, mjuka och sköna "mocka" shorts. De har resår i midjan så hoppas på att kunna ha de hela sommaren. Kan jag inte de så kommer jag iaf att kunna ha med mig dom till Grekland om drygt en månad. 
Ett plagg jag vet med mig redan nu inte kommer kunna använda så flitigt under sommaren är denna underbara klänning. Just nu är den oversize så hoppas att få plats med en mage under iaf tills resan. Tänker mig den med en bikini under, som man bara kan ha på sig när man ska till stranden eller ha över när man äter lunch. De finns massa tillfällen att ha den på sig. 






1 april

Frukosten är uppäten. Om en timma tänke jag vara på gymmet. 30 min kondition på bandet och 30 min step blir det idag. I vanliga fall har jag alltid gått på båda passen dvs 30 step och 30 core. Just nu känns de bara så onödigt att träna magen på de viset, eller så kanske det är jätte bra? För mig så känns de just nu som om jag får ut mer av konditions träningen.