jobba

Dags att jobba lite. Mindre taggad måste jag erkänna, men inte för att jag är bakis utan för att jag är trött. Hade jag varit bakis hade jag inte valt den frukosten jag valde eller ha städat, diskat och bäddat rent innan jobbet. Så tummen upp för det!


goddag

Hade en jätte bra kväll igår. Emma och Sofie hade fixat så fint till förfesten med ett bord fullt av god saker och mycket mer. Vid elva tiden åkte vi två fulla stora taxi bilar till Berget och hade en jätte rolig kväll :-)


tack alla för ikväll <3


solarium och jordgubbar

Solade imorse för ovanlighetens skull, försöker att inte göra det längre. Använder hellre b.u.s när jag känner mig blek. Men inland är det så skönt att få sola solarium och drömma mig bort till värmen i några minuter! Nu är jag på jobbet och längtar tills jag slutar. Eller till kvällen då det blir förfest för födelsedagsbarnen och utgång på det :-)


ett nyttigt påskägg

När jag kom hem från jobbet gav Chrille mig en hemmagjord skatt-karta som ledde mig till mitt påskägg som jag tyvärr hittade på två röda. Men som tur var inte var fullt med godis, det hade ju lixom förstört mitt nyttigare liv som jag lever just nu. Och som för övrigt går förvånansvärt bra, har hållit på i snart två veckor och har än inte fallit för någon frestelse. Men igår var det rätt tungt när vi satt i soffan och tittade på film, då Chrille satt med en skål med chilinötter (som är så jävla gott) och jag med en skål med frukt. Men heja mig!


godmorgon

Ska strax åka mot jobbet. Kör till fyra idag och senare ska jag och Chrille ut till mamma och träffa min familj över en påskmiddag. Som förresten för första gången sen jag var liten inte består av påskmat (mitt förslag) så hörs efter det. Ha en bra dag!


mycket gjort

Det har varit riktigt skönt att ha varit ledig idag. Skulle egentligen ha jobbat men jag sa att jag inte orkade jobba elev dagar i rad som jag egentligen skulle ha gjort. Har hunnit med mycket idag ändå. Jag och Chrille har varit iväg och stor handlat också så att nu är kyl och krys bokstavligen talat proppfulla, vilket är skönt. Handlade även bara nyttiga saker hem och där av blev vårt köp mycket dyrare än vanligt. Det är så dumt att det ska vara dyrt att vara nyttig. Men men, efter de så åt vi en middag tillsammans som bestod av köttfärssås och sallad. Till och med Chrille hoppade över pastan, kors i taket. Har även hunnit med att städa och gjort det fint med nya blommor. Nu tänkte jag sova, ska upp tidigt imorgon och jobba. Vilket känns rätt bra, jobbar fem dagar framöver tills jag är ledig igen. Fyra av dom är röda-dagar vilket innebär dubbelt betalt så att jag klagar inte :-)


mina senaste köp

Hade ju lyckats tömma ett par galgar då jag rensat bland mina kläder. Nu är det nästan fulla igen med nya saker. Så ut med det gamla och in med det nya!


vårtecken

Vilken fin dag. Solen skiner och jag har gått runt på stan i skinnjacka utan att frysa tillsammans med Anna och Noel (detta måste ändå vara ett "vårtecken"). Vi åt en taco lunch och strosade omkring ett tag :-) jätte mysigt. Innan det var jag ute på en och en halv timmas pw med Malin och Ida. Så har haft en väldigt skön dag hittills med andra ord :-)


slut var ordet

Åh herre min gud!
Vilken dag, länge sen jag var så här slut i huvud och kropp. Har jobbar mellan 10-19, där vi haft väldigt mycket kunder i butiken som ska påsk-handla så att man har ju inte varit arbetslös någonstans. Direkt efter jobbet tog jag med mig Steffie och åkte ner till gymmet för att köra en timmas box mellan 20-21. Mina axlar höll på att dö där ett tag och jag blev väldigt skakis med tanke på att jag åt min lunch vid 12, mindre bra. Boxning är bland det värsta jag vet, men det är ändå kul och det är bra träning. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta mig något att äta. Tror det blir en tidig kväll ikväll...


en solig dag

Då har jag fått i mig min havregrynsgröt den här morgonen också då. Har i princip ätit det varje dag i 1,5 vecka nu. Så det är ju bra. Nu ska jag bara klä på mig sen åka mot jobbet. Jobbar hela nio timmar idag mellan 10-19 så att idag blir det inte mycket roligare än så. Hoppas dock att vädret är lika soligt och fint imorgon, då jag är ledig :-)


film tips

Har precis kollat klart på filmen Life as we know it. Kan verkligen rekommendera den! Jätte bra och mysig film. Nu är det läggdags. Så godnatt...


tis

Slutade jobbet för drygt en timma sen. Nu sitter jag här i soffan och äter två smörgåsar och dricker en kopp te. Tidigare idag var jag en sväng i Skärholmen med Ida och shoppade lite samt tog en lunch. Det är det som är så bra med att jobba kväll/börja sent att man kan utnyttja dagarna på det viset och hitta på något. Nu blir det film med Chrille :-)


våffel dagen

Och där gick luften ur mig. Det har varit en fullspäckad men bra måndag. Började med att möta upp Ida på stan för lite snabb shopping på en timma innan jobbet. Fick inte med mig något av de tre sakerna som jag tänkte. Då två av dom var slut :-( men ska kolla om de finns på ett annat Lindex. Kom istället hem med en lång klänning, två linnen, en t-shirt och två par trosor :-) Fick sluta lite tidigare på jobbet idag, vilket gjorde att jag precis hann iväg och träna. Det blev 15min core samt 60min xfit. Mellan passen så hällde jag i mig en drick yoghurt men kände mig lite halv skakis på xfiten eftersom jag bara åt en liten sallad till lunch. Men när jag kom hem hade Chrille gräddat våfflor så idag har jag synat lite. Nu blir det bara till att slappa lite i soffan resen av kvällen :-)


dukat bord

Vaknade upp till ett uppdukat frukost bord. Inte helt fel :-) nu ska jag klä på mig sen ta mig ner på stan. Ska gå en snabbis och titta på lite små saker jag tänk köpa innan jag åker vidare mot jobbet.


en bra mat vecka

Oj vad klockan blev mycket. Men så går det när man sitter uppe och ugglar framför datorn. Framför allt också när Chrille jobbar natt, då kan jag inte bara gå och lägga mig som jag brukar. I vanliga fall kanske jag hade lagt mig vid elva-halv tolv. Men när jag ska sova själv måste jag gå och lägga mig tills ögonlocken börjar åka hiss, för annars somnar jag inte. Man har visst blivit skadad efter att ha sovit med varandra i stort sätt varje dag i sex år. Imorgon eller ja egentligen idag, är det ny vecka. Härligt tycker jag, lönen har kommit in på kontot och jag är taggad för en ny vecka med bra mat. Denna vecka har varit en riktigt bra mat vecka för min del. Har i stort sätt bara fuskat i fredags med en skål med glass, men det måste man få en fredag. Så nu ska jag fortsätta i samma spår. God natt så länge!


tittar på gamla bilder

Ligger just nu i soffan och bloggar från datorn, minns inte sist jag satte på min dator. Just för att jag tycker att det är "jobbigt" mycket smidigare att använda telefonen och för att min dator inte är den bästa och snabbaste. Börjar bli dags att skrota denna och skaffa mig en ny? Samtidigt som jag inte känner nått stort behov av en dator, när jag som sagt gör allt genom telefonen. Jaja, hur som helst är det iaf väldigt kul att ligga och titta igenom alla bilder. Har till 90% bara album från alla utomlands resor man gjort genom åren allt från party resor från Alanya och Rhodos till mys semestrar med Chrille... mamma och Jocke. Väldigt kul att se tillbaka på :-) 
 

slut

Kvällen fortsätter nu i pensionärs-anda. Chrille somnade på soffan mitt uppe i fångarna på fortet, "när det var som mest spännande" jag har legat och slappat på tvn mest hela tiden. Men nu slänger jag också in handduken. Inte var dag man går och lägger sig såhär tidigt en lördag. Måste varit många år sen sist de hände. Men jag sparar mig och laddar upp party batterierna ordentligt till nästa helg istället ;-) då både Emma & Sofie ska firas :-)

God natt...


aldrig besviken

Färska jordgubbar och vanilj kesella är alltid lika gott och fick bli mitt lördags godis. Nu sitter jag och Chrille i soffan och kollar på fångarna på fortet som ett riktigt gammalt svenne-banan-par. Men det är allt jag orkar ikväll. Efter åtta timmar på jobbet med massa stå hej!


alltid är det nått...

Pust!
Kom precis hem från värdens tuffaste xfit pass. Efter halva passet var det typ nära döden upplevelse. Men jag tog mig igenom det tillslut. På tal om xfit så finns det en sak jag inte gillar med min kropp som jag har fått efter ett antal xfit och andra styrke-pass. Och det där en så kallad "tjur-nacke" tycker inte alls att det är snyggt på tjejer, framförallt inte när man använder linnen som är lite smalare (som träningslinnen) då själva banden lixom ligger på en muskel (bula) vilket ser fult ut, enligt mig. Men men, alltid är det nått. Nu ska jag få i mig något att äta samt ta en dusch sen åka mot jobbet. Kör till åtta ikväll så det blir inte så mycket av lördag för min del inte!


tack för ikväll ♥

Har haft Emma och Madde över på taco middag idag. Vi har även kollat gladiatorerna finalen och ätit chockad glass.


tips

På jätte god, lätt och nyttig lunch. "keso röran" som jag kallar den för. Jag använder mig av en liten burk lätt keso, hackar ner rökt skinka, purjolök och i vanliga fall har jag även lite röd paprika i och så kryddar jag med citronpeppar. Och med en brödbit till blir det ännu bättre!


rensat

Vilket projekt jag har gett mig in på. Eller gav mig in på. Nu är jag så gott som klar. Har bara någon byrå låda kvar att ta i tu med. Har i varje fall rensat bland mina kläder. Fick tillslut ihop tre pappkassar med kläder, skor och väskor som jag inte använder längre. Ska låta mamma titta på de och se om de finns något hon vill ha. Gjorde mig av med en del fina saker som "bara hänger" men det mesta är skräp. För övrigt så känns de väldigt skönt att ha riktig ordning och reda. I en av garderoberna har jag mest klänningar i, utom i slutet då de fylls på med lite överdelar. I den andra har jag bara tjocktröjor samt skor på golvet och väskor på hyllan över. På min klädställning hänger de finaste/ mest använda kläderna (som nu även kan andas, har plockat bort minst 10 galgar) och resterande kläder ligger i byrån mm. Ett riktigt jobb att ta itu med, men jätte kul när det är fint och ordning som sagt :-)


!

Efter passet somnade jag om nån timma (som vanligt) när jag sen vaknade upp på nytt så blev jag riktigt sugen på havregrynsgröt. Det kan vara så jäkla gott om man är sugen på det. Händer kanske inte allt för ofta ;-)


natti

Om man skulle ta och sova lite?
Imorgon är det fredag och en ledig sådan, kan nästan inte bli bättre! Tänkte starta dagen med ett step pass klockan halv sju, så att om man skulle ta och sova lite kanske så att man inte gör bort sig och stänger av alarmet ;-)


mycket fint hos hm

Här om dagen kom mitt lilla hm paket. Blev jätte nöjd med både tröjan och skalet. Dock inte lika nöjd med de svarta byxorna jag beställde så de åkte tillbaka. Hann ju köpa de andra så det var ändå inte nödvändigt. Hur som, så är jag så sugen på att handla mer. Just nu tycker jag att hm har jätte mycket fint. Det går ju i vågor det där. Är framför allt extra sugen på att shoppa lite sommar kläder och bikinisar, men det känns ju väldigt långt borta just nu så lika bra att vänta tills det är dags för att jag kommer säkert hinna tröttna på det jag tycker om nu. Eller nått?!


äntligen hemma

Efter åtta timmar på jobbet. Nu har jag intagit soffläge och äter vindruvor som är mitt godis. Var så nära på att köpa hem chockad efter jobbet. Då lingon veckan är på G och jag haft ont i magen till ock från hela dagen. Men jag hejdade mig, den här gången...


ons

Avslutade gårdagen med middag och bubbel i jacuzzin med mamma och Jocke. Blev verkligen lite vardagslyx, att få ses och sen att få bada och äta god mat. Idag är det iaf jobb som häller hela dagen lång...


just nu

Perfekt ledig dag. Nu är det dags för film och mys hos Malin. Senare ska jag ut till mamma på middag!


nya tag

Efter 45 min step så var det dags för 15 min mördar core, vi körde olika magövningar/ plankan i intervall form. Mycket jobbigt måste jag meddela, trotts att det bara är 15 min. Nu har jag precis ätit lunch i form av äggröra med skinka, tomater samt finn crips. Tänkte att jag måste börja bli lite nyttigare igen. Har blivit alldeles för mycket "unna mig" den senaste tiden. Så att vi gör ett nytt försök på matfronten, träningen går ju iaf som den ska...


vår och sommar känns alldeles för långt borta.

Nu är jag trött på den här snön. I söndags hade man skinnjacka på sig utan att frysa och igår när man skulle hem från jobbet så var bilen täckt med snö. Och det fortsätter än. Inte okej. Men får väl trösta mig med att jag är ledig idag och det är ju alltid trevligt. Det första som står på dagens schema är ett step pass, hoppas dock att det går bra med denna träningsvärk i benen.


nam nam

Var jätte hungrig efter att jag slutade jobbet så handlade med mig lite hem så vi kunde göra bruschetta mackor. Varför gör man inte det oftare? Det är ju så jäkla gott. Detta är en typisk förrätt jag beställer när jag är utomlands. Eftersom att jag är rädd för både det ena och det andra i skaldjurs-väg (som de flesta förrätterna består av) så blir man aldrig besviken av detta.


klappar mig själv på axeln

Så skönt nu i efterhand att jag tog mig till gymmet. Har precis ätit en skål med fil, müsli och banan. Nu blir det en snabb dusch sen göra mig klar för jobbet. Börjar om en timma så dags att sätta fart.


det här halsbandet vill jag ha. älskar färgerna ♥


...

Tog en sovmorgon och nu sitter jag och äter frukost. Försöker även att tagga mig själv till att gå och träna lite senare. Functional training står på dagens lunch pass, är inte så sugen på att gå på det men samtidigt så är det ända passet som går tidigt som jag hinner gå på innan jobbet idag. Så att jag borde ju gå.


dagen

"Vilken jobbig dag jag har haft" började med att jag och Chrille åt en god frukost tillsammans. Vilket typ aldrig händer eftersom att Chrille vanligtvis inte äter frukost. Sedan blev det som sagt shopping och en sväng på stan, fika och "bakis häng" hos Ida och nu har jag och Chrille precis ätit middag framför tvn. Blir även lite ost och kex framför en film, ska bara smälta maten lite först. Måndag imorgon och nya tag, som varje måndag ;-)


gofika hos Ida


Chrilles kolakakor ♥

Här om dagen bakade Chrille kakor. Det tyckte jag var lite gulligt. Dock inte så bra att ha hemma i figur-syfte. Haha!


världens bästa jeans

Efter frukosten promenerade jag och Chrille ner på stan i varsin skinnjacka. Premiär för min del i år, riktigt skönt väder ute idag så man får ju passa på :-) Jag shoppade både jeans och topp. Dom där jeansen har jag spanat in så länge. Igår kväll var jag nära på att beställa dom, men tur var väl att jag inte gjorde det nu när det äntligen fanns i butik. För några veckor sen provade jag nämligen dessa och blev kär, bästa jeansen någonsin (fick dock inte med mig dom hem, då jag upptäckte att det var ett hål i rumpan/ sista paret) och sen dess har det såklart varit slut i min storlek. Dom är super tighta, har hög midja som håller in hela magen ;-) samt 100% stretch så att dom är super sköna och mjuka fast än det inte syns. Kan verkligen rekommendera dessa :-) från BikBok btw. Efter shoppingrundan så handlade vi även lite mat och ost och kex till ikväll.


godmorgon söndag

Vaknade precis och Chrille kom hem från jobbet i samma veva! Funderar på att ta oss till affären och köpa god frukost, färsk fralla vore ju inte helt fel.


nattinlägg

Och så var denna lördags kväll över för min del. Efter jobbet så åt jag middag hos Ida. Vart eftersom så kom det andra tjejerna över för lite förfest. Jag höll mig dock till Ramlösa under hela kvällen, kärring som man är. Nej, men jag var inte alls partysugen den ikväll. Men det var det andra tjejerna (utom Maria) så att jag körde upp dom till Berget innan jag åkte hem. Fick sen kriga mig ut därifrån med alla tusentals taxi bilar, typ ;-) Nu ska jag sova, i min ensamhet då Chrille jobbar natt ikväll. God natt!


rekord snabb

Idag kan man säga att jag slog personligt snabbhets rekord. Tränade mellan 10.30-11-30. Började att jobba 12.00. Under den halvtimmen så hann jag duscha, sminka mig och klä på mig på gymmet. I bilen så borstade jag håret, sprayade torrshampoo, åt banan och drack en yoghurt medan jag körde bil. Kanske inte världens bästa kombo men det gick bra. Vad gör man inte för att kunna gå på aerobic? Väl på jobbet så blev jag jätte trött. Men efter en redbull så var jag nästan med på banan igen.


ensamtid

Min fredagskväll efter jobbet kan jag sammanfatta såhär. Ensam. Tjejfilm. Vaniljkesella med bär. Bad. Telefonprat med Ida i två timmar (?)
Så att ja, jag hade lite att roa mig med trotts ensam en fredagskväll :-) nu måste jag dock sova. Upp skapligt imorgon för att fixa lite saker innan träningen.


ps.

Bytte motiv på tavlorna i köket, som tidigare satt i sovrummet. Innan hade jag vanliga, tråkiga Ikea blommor (vy kort). Så att nu har jag olika flygfän i varenda tavla känns det som. Men det är fint :-)


tavlorna

Nu har jag städat här hemma och Ida är på väg hit. Vi ska äta lunch och sen är det dags att jobba.


morgon träning

Klockan börjar närma sig 8.00 och här sitter jag i soffan, ny duschad och äter frukost. Har varit nere på gymmet och kört ett step pass. Bra start på dagen!


en fixar-dag

Och där dog jag!
Full fart hela dagen, men kul har det varit. Efter lunchen med mamma så åkte jag och hämtade Emma och vidare upp mot Ikea, jag fick med mig två tavlor som jag fick upp för en liten stund sen. Jätte dumt att spika så sent, jag vet. Men det där är så typiskt mig, när jag köpt något nytt till hemmet så ska det fixas NU. Även om det är på tok för sent att börja spika upp tavlor vid tio på kvällen så tar jag den smällen om jag får en arg granne över mig, för det är det värt. Och som den gången när jag och Chrille hade shoppat sängbord och han skulle iväg och jobba direkt efter Ikea besöket så börjar jag att skruva och fixa på egen hand. Även om jag visste innan att det skulle gå åt pipan. Det slutade iaf med att han fick göra om det jag hade gjort för att det blev lite upp och ner så att man såg alla skruvhål ;-) men från det ena till det andra då, så var det ändå Emma som stod för shoppingen. Vi var så klart ivriga att få upp allt när vi kom hem. Som tur var så var det inga stora möbler som skulle skruvas ihop utan såna där roliga saker som att sätta upp tavlor, piffa med kuddar, ljus, lamor och borra upp ljusstakar på väggen. Super fint blev det iaf :-) men nu är jag som sagt helt slut, pricken över i:t var iaf när jag kom hem och började gräva efter spik i skåpet och har ner hela lådan med skruv och plugg på golvet. Den studsar först ner i mitt huvud och vidare ner på golvet. Så det var lixom bara att börja lägga ner varje skruv i rätt fack, annars hade jag haft en arg pojkvän nästa gång lådan skulle fram. Oj, så mycket text det blev nu då. Och så ingen bild på det= tråkigt inlägg. Bilder på mina tavlor kommer imorgon. Blir bäst att fota i dagsljus ;-)


tack Sofia

Den här tröjan har jag velat ha ett tag, samtidigt har snålsidan kommit fram när jag har klämt på den i affären. Har funderat på om den har varit värd 400kr. Då är det tur att man har en snäll kompis som jobbar på Inter sport som erbjöd sig köpa den åt mig för sin personal rabatt. Så nu är den äntligen min :-)


visst inte bara vi som njuter av nybäddad säng.


leopardmönster

Dessa två saker klickade jag hem förut, plus ett par svarta byxor. Leopardmönster är inte min stil och har egentligen aldrig gillat det, men nu kan jag tycka att det är fint. Framförallt när det är diskret i färgerna och inte det klassiska gul/bruna. Kan vara jätte snyggt på andra men inte på mig! Så detta tror jag blir bra :-) eller syftar då på koftan, ett mobilskal kan ju inte bli så fel ;-)


ledig dag

Härligt att vakna innan klockan ringer på sin lediga dag. Har legat och dragit mig i sängen och knappat runt på ipad:en en bra stund innan jag gick upp. Nu har jag ätit två hårdmackor men är fortfarande hungrig, men ska inte äta mer för att om 1.5 timma ska jag möta upp mamma på Nancys över en lunch :-)


the impossible

Sitter i bilen på väg hem från bion. Såg the impossible, en film om en familj som var med om tsunamin i Thailand. Jätte sorglig och jätte jobbig. Jag brukar inte gråta till filmer men det kom en och en annan tår om man säger så. Men då ska vi inte tala om Emelie och Johanna. Det satt och snyftade så att det ekade i hela salongen och använde säkert upp en hel toalettrulle. Om ni inte sätt filmen en så kan jag iaf rekommendera den!


från brunett till blondin

Har precis agerat frisör här hemma. Den här gången var det Johanna som ville bli blond så jag gjorde slingor i hela håret med mössa. Blev jätte fint, ljust och fräscht!


kesella

Mäktig lunch/ mellis efter träning. Kesella, bär, banan och valnötter. Först var det super gott, men de sista tuggorna bara växte i munnen. Har egentligen förätit mig på kesella och bär. Men hade tänkt att försöka börja äta det igen, så nyttigt och det går ju så snabbt att slänga ihop!


komma skall

Frukosten är uppäten, nu ska jag bara agera soffpotatis ett tag till, tills det är dags att promenera ner till gymmet och gå på ett step pass. Vad dagen mer har att erbjuda är ett slappar pass på jobbet mellan 15-20! Tror att jag överlever den här dagen om man säger så.


rubrik

Måndag igen!
Har haft en väldigt härlig förmiddag tillsammans med Ida och hennes tre hundar. Vi åkte ut till Enhörna och hade med oss frukost i en ryggsäck och sen promenerade vi till malmsjön där vi satte oss och åt/ fika. Hade som tur med oss varm chockad hade dött annars, typ. Nu ska jag strax åka och jobba, kör till stängning ikväll.


min lördag

Vilken dag jag hade igår.
Kan sammanfatta den som lång, händelserik och stressig. Hann som sagt med en hel del jag. Började med att jobba från 10.16.30 sedan åker jag direkt efter jobbet ner till gymmet för att kriga med alla andra tjejer om de populära step-biljetterna. Går på 75min schlager- step. Direkt efter passet så stressar jag hem och gör mig i ordning, åker ner på stan för att köra mamma och Tomas från la cantina hem till nykvarn. Sedan hem och plocka Emma för att köpa med oss något att äta från donken, hem till Malin för att umgås och kolla resten av melodifestivalen med henne, Madde och Sofie. Sedan avslutar vi kvällen på vou. Pust! Den här dagen kommer att bli betydligt lugnare. Ska nu äta lite lunch sen åka och jobba.


Mumsigt

Chrille bjöd på jätte god mat. Köttet var ändå höjdpunkten som var fyllt med soltorkade tomater och mozzarella ost. Jätte saftigt och gott och jag får det igen redan imorgon i min matlåda ;-) nu blir det vin, ost och kex. Eller nått sånt, har inte fått i mig hela pannacottan än. Känns som att jag är på väg att spricka så att ska nog vila magen en stund så det inte smäller till!


bortskämd

Har fått blommor, vin och nu inväntas en trerätters av min mästerkock <3


fre.

Äntligen hemma:-)
Öppnade imorse så har varit hemifrån ett par timmar. Direkt efter jobbet åkte jag ner på stan för att hämta ut min väska. Som för övrigt var sådär. Får de om den åker tillbaka eller inte, blir säkert bättre om man fyller ut den lite med saker som alla andra väskor. Gjorde även ett besök på systemet och så hann jag köra en runda på Lindex innan parkeringen gick ut. Kom hem med en vit topp, som om inte min klädställning inte redan vore full med vita toppar. Men den här var lite extra fin då den hade olika tyg fram och bak. Kände mig dock inte så fin i den i provrummet med de beiga jobb byxorna till;-)


ost och skinkpaj

Även denna dag överraskar jag mig själv i min matlagning. Inte för att detta var speciellt komplicerat MEN det är ett stort steg för en som vanligtvis knappt orkar bre en smörgås. Men har faktiskt börjat tycka att det är lite kul. Framförallt när det blir så gott. Det ända som suger är när man lagar något lite roligare och får äta själv. Men Chrille får ta sig en bit efter jobbet ikväll och jag får matlåda imorgon och så vidare. Nu ska jag kolla film :-)


dagen

Dagen har spenderats hos Malin. Jag hjälpte henne med att sätta upp två tavlor i hennes sovrum och det blev jätte fint. Vi har även lagat middag, kollat film och ätit glass. Bra dag med andra ord. Ska snart åka hem och sova, upp tidigt imorgon för att jobba.


.

Efter ett svettigt pass på gymmet var det riktigt skönt att promenera hem i vårsolen. Ber till gudarna att detta håller i sig nu. Allt blir ju faktiskt så mycket bättre när solen är framme och värmer lite. Annars så har jag bara legat i badet och läst skvallertidning samt ätit lunch. Så att jag klagar inte!


godmorgon

Ännu en ledig dag framför mig, riktigt lyxigt. Att jag sen jobbar loss typ resten av månaden är en annan femma. Så att jag får passa på att njuta ordentligt idag med. Har inga direkta planer för dagen, inte mer än att jag ska träna vid 11.30. Då är det dags för en timmas intervall spinning "wihooo"!!! Sen får vi se vad som händer och fötter.


kvällsfika

Kesella och jordgubbar. Tröttnar aldrig, så gott!


middag

Idag gjorde jag köttfärsbiffar med fetaost och persilja i. Till det blev det tzatziki och sallad. Mycket gott blev det iallafall och ett trevligt middagssällskap fick jag också :-)


godmorgon

Har en ledig dag framför mig, som om inte det vore nog så är jag ledig imorgon med. Ledig två dagar (lör-sön) jobbade en (igår) och så ledig två till. Värsta lyxen! Men, det är bara att passa på att njuta för att sen smäller det till. Har även fått en hel extra helg denna månad plus en extra lördag. Så att det kanske inte blir så mycket till liv på helgerna, men klirr blir det iaf i kassan. Funderar också på att börja lägga undan en slant till semester kassan nu. För att utomlands ska vi, frågan är bara vart. Nu måste jag iaf få i mig lite frukost. Sen invänta lunchpasset som idag är utbytt till 60min aerobic som är det roligaste jag vet!

Bilderna är på mitt nya träningslinne, en opraktisk färg men väldigt fint!


med smak av päron & mango

Härlig morgon! Det blev 1,30 timmas pw i ett väldigt skönt väder. Åt sen en god sallad och drack den nya Lokan, as god den med. Nu ska jag fixa och dona lite här hemma fram tills det är dags att jobba klockan fyra.


solen skiner

Och så blev man människa igen. Var så himla trött igår när jag kom hem. Somnade på soffan på två röda. Vaknade av att Chrille sa att maten var klar. Åt och sen gick i båda och la oss. Vaknade rätt tidigt imorse, inte så konstigt efter flera timmars sömn. Nu har jag precis tittat klart på en film och ska strax byta om och ge mig ut på en lång promenad med Malin. Nu orkar jag inte ligga inne mer, framför allt inte när solen skiner utanför och jag knappt rört på mig alls på två dygn mer än på dansgolvet!


update

Sitter nu på bussen på väg hem från kryssningen. Har haft det jätte kul! Idag är man lite trött dock, gick och la mig vid fem imorse så det kanske inte är så konstigt. Gick också upp rätt tidigt och vi har terrat varandra hela morgonen i den äckliga lilla hytten. Längtar tills jag kommer hem och där jag kan röra mig. Men som sagt, det var det värt. Hade en väldigt bra kväll :-)


undisar

I veckan köpte jag mig lite nya underkläder. Bland annat detta sett från Lindex som hade jätte många sett för 149:- för både trosa och bh. Så skynda fynda! Ibland är det riktigt najs att unna sig lite nya fina underkläder. Tyvärr gör jag det allt för sällan...


godmorgon <3


kvällsnöje

Efter att ha tvättat av sminket, borstat tänderna och lagt mig i sängen så blev jag självklart pigg. Vad gör jag då? Jo, spanar in hms nyheter och beställer en väldigt tjusig väska (som nästan blev gratis). För 139:- blev den min efter rabattkoderna: 0241, 25% rabatt och 1304, 50:- rabatt! Ett litet shopping tips eller nått. Nu ska jag försöka sova!!!


myspys


med Emma

Efter jobbet idag tog jag en sväng på skopunkten. Kom hem med två par. Vardagsskorna hade jag köpt tidigare, eller liknade. Men jag lämnade tillbaka de, men nu har jag ett par igen. Blev även ett par nya fest dojor, precis lagom för mig. Dom var jätte sköna också, med lite platå och en ordentlig klack. Kommer att invigas redan imorgon :-) förövning så har jag ätit en jätte god middag med Emma. Vi åt kyckligsallad på grillad kyckling och massor med god sallad. Allt från sockerärtor till pumpakärnor och fetaost. Nu blir det snart chockladmoss med färska bär, ska bara vila magarna lite först. Hehe!


snart helg

Tog en tripp till solariet imorse. Solade bara 12minuter den här gången. Kändes lite mer passande just nu än sist då jag solade i 20. Nu har jag solat mina två tillfällen innan helgen, ville få lite färg tills dess, man känner sig ju alltid lite fräschare med färg på kroppen. Fast än jag undviker det så mycket mer nu än förut. Ska strax åka och jobba, fick ett nytt, väldigt aktuellt pass idag från tio till fyra... så att jag klagar inte. Sen är det som sagt helg!!!