semester bekymmer

Att min kille han laga mat är ju ingen nyhet. Det enda jag kan klaga på när det gäller hans matlagning så är det att jag blir så mätt. Ni vet ju att man gärna tar lite till när det är så där gott. 
Har legat avslagen på sängen sen efter middagen och myst med Torsten. Nu tänke jag tappa upp ett bad. Eller blir det kanske för lökigt att bada nu i denna  värme? Man kan ju och andra sidan bada kallt men de känns ju sådär.. Jaja, ungefär såna här bekymmer ska man ha när det är semester. De andra kommer sen. 




Bildbomb från Kroatien ...




en dag på sjön <3

Jag och Chrille fick låna mammas Tomas båt medan dom är borta, så idag passade vi på att åka ut en sväng. 



fika och skratt

Igår blev det en kvällsfika på stan med Malin och Ida. Där efter så åkte vi hem till Ida och jag låg mest i soffan och skrattade åt Ida. De åker nämligen till Ibiza imorgon och Malin har ju redan packat då hon kommer från Norge. Men Ida gjorde typ allt annat utom de hon skulle, så vi hade rätt kul åt henne. 



lite nya saker till hemmet ...

Lampan (på bilden nedan) köpte jag för drygt en månad sen, såg den första gången hemma hos Emma och jag blev kär. Så ja, jag var bara tvungen att härmas och köpa en likadan. Glasunderläggen och plastblomman köpte jag idag samt de andra sakerna är påväg hem till mig nu, som jag nyss klickade hem från Elllos. 
Såfort jag får tummen ur ska jag även ladda över alla bilderna från resan! 






fyndat skor

Idag var inte vädret på topp så jag och Chrille tog oss upp till kungenskurva och kikade lite. Jag fyndade ett par skor. Kanske inte så jätte kul att köpa höst skor nu, men jag vet att jag kommer att behöva köpa ett par nya snart iaf så de vore dumt att inte så till på dessa då de var nedsatta till 99kr. 
Köpte de på ett sko-outlet som ligger mellan skopunkten och din sko. Kan rekommendera er att gå in och kika där om ni har vägarna förbi. De festa skor låg mellan 99-199kr oavsett tidigare pris. Dessa jag köpte idag har jag även ett liknande par sen innan, så skönt med gummisula och gummiklack. 






hej

Blogglusten är väl inte riktigt på topp nu under semester tider men tänke ändå försöka uppdatera lite här. 
Malin är hemma från Norge nu ett par dagar och igår passade vi på att ses under en tjejmiddag hos hennes föräldrar som var bortresta. Och innan dess så var vi ett gäng på Farstanäs och badade och solade. 



grillat är godast

Idag blev det grillmiddag hos mamma och klubbspel. Mysigt!


Mysmiddag

Kom nyss hem från en kväll på stan med Sofia och Jocke och så Chrille försås. Vi åt mass olika små, plockrätter på miraMar. Nu är det dags att sova. Känner att jag ligger efter med massa sömn från veckan som varit. Då vi sov i snitt fyra timmar per natt, ibland lite mer och ibland mindre. Vi utnyttjade vår tid väl. La oss sent men krigade ändå oss upp tidigt för att lägga sig på stranden. Precis som det ska vara. 




Godnatt .... 

hemma

Kom hem inatt. Idag har jag varit hos Ida och hämtat Torsten. Hände en läskig sak med honom i bilen påväg hem. Då han började att deggla jätte mycket. Jag svängde av vägen och tog ut honom ur buren. Han var jätte svag och dregglet rann ut ur munnen så hela hans haka var helt blöt. Det kom även ut som spott ur munnen på honom. Garanterat fick han nån form av värmeutslag. Jag skyndade mig hem och så la vi en kall handduk över honom osv. Nu mår han bra. Men snarkars djur i varma bilar säger jag bara. Dom bokstavligen talat kokar under all päls. 
Annars så har vi varit iväg och storhandlat. Fyllt upp med lite extra gott, de är ju trotts allt semester. 




bildbomb från stranden idag

Nu bär det av mot Split. Killarna ska gå på fotbolls match och vi tjejer ska shoppa, äta och ta en drink. Dom har förvånansvärt bra shopping här också. Har än så länge bara köpt en väska, men idag lär de bli något mer. 



båtutflykt

Idag blev det en båtutflykt till Hvar. Tog ca två timmar sen var vi framme. Därefter hade vi tre timmar på oss tills båten tog oss tillbaka igen. Vi gick till en after beach och åt lunch, solade och drack ett glas rosé. Inte mycket att klaga på, på den här dagen inte. 
Har tagit mycket bilder med min karmera också, så de bjuder jag på sen när vi är hemma igen. 



nöjd tjej

Älskar känslan av att komma tillbaka till hotellet efter en dag på stranden. Att duscha av sig både salt och klår. Sen att måla naglarna och lägga ansiktsmask och hårinpackning och sitta ute på balkongen och lapa lite kvällssol. Känslan där efter är allt bra, få gånger iaf jag känner mig så ren och fräcsh. 


 



här har vi det bra!



Hej från Kroatien

Här finns det wi-fi överallt och vi har gratis på hotellet så därför så tänkte jag passa på att uppdatera en snabbis här. 
Vi var framme igår kväll och gick ut och käkade samt drack massa drinkar. Det är verkligen billigt här, en drink kostar strax över 40kr. Idag har vi bara legat på stranden... 





natti

Det blev en mysig kväll på balkongen. Sofia och Jocke kom över och vi åt lite små plock samt tog ett glas vin. Nu är det dags att sova. Sista natten i min egna säng. Imorgon somnar jag i ett annat land. Låter nästan som ett barn, men minns när jag la in resan på "days until" appen och då var det 107 dagar kvar tills vi skulle åka. Har nu räknat ner dagarna och imorgon är det äntligen dags. 




fullväska

Snart packat klart. Inser dock att jag inte kommer att få igen väskan. Har än så länge sagt ner alla kläder och bikinisar och väskan är full. Ner ska även handduk, necessär, smink, skor, väska, hårfön samt platt och locktång. 
Så måste nog tänkta om lite eller så får jag pressa uta helvete! 




som jag längtat


Äntligen semester! 
Åh jag har över tre veckor framför mig. Känns overkligt bra. Idag ska jag typ vänta på att solen kikar fram. Utom de så ska jag packa inför morgondagen. Samt göra andra måsten inför resan. Ska även besöka bolaget, så man har något att skåla med ikväll. 
Vårt plan går inte förns vid 16 tiden imorgon så vi kan faktiskt göra det! 

Aw

Kom precis hem från en spontankväll ute med massa kompisar eller framförallt kollegor. 
Efter jobbet åkte jag bara hem och bytte om sen tog jag och Chrille bilen ner på stan och mötte upp de andra. Blev alkoholfria drinkar för min del, eftersom jag tog bilen (som sagt) men då är jag och andra sidan pigg på min sista jobbdag imorgon innan semestern. 
Det var iaf väldigt trevligt. Sånt man får passa på att göra nu den här tiden på året. 


Godnatt från oss... 

hungrig


Ser inte så mycket ut för värden. Men det är så gott med feta och tomat omelett. 

spinning

Jag gjorde det även denna morgon. Tog mig upp tidigt för träning. Idag blev det ett spinningpass. Nu är jag helt slut! 


inför Kroatien

Kom nyss hem från stan. Var nere en snabbis för att hämta ut ett Nelly paket samt att köpa ett nytt puder. Klickade hem ett sista minuten paket inför resan. Ett par espandrillos, en tröja på rean samt en byxdress. Allt satt som en smäck. Vilket jag är både glad och förvånad över att byxdressen gjorde. Jag har testat hur många som helst i butiker, men ingen känts bra. Har också beställt hem men skickat tillbaka. Billig var den också. 199kr tror jag, att jag fick betala för den. 
Hur som. Fyndade även en bikini på Hm. Jag har svårt att hitta just överdelar men denna satt bra och var nedsatt till bara 50kr. Tyvärr fanns det inga trosor till men svarta funkar alltid. 






storstädat

Pust. Äntligen klara. Vi har storstädat hela förmiddagen. Allt från att moppa, dammtorka, diska och tagit ner lampor och diskat själva kuporna. Blev bra mycket bättre ljus i hallen nu. 
Nu ska kan jag sitta här i soffan med riktigt gott samvete ett tag. Jag har två arbetspass kvar nu så på torsdag kl 19 går jag på semester så då är det väldigt skönt att ha tagit det mesta här hemma. Så slipper man storstäda det första man gör! 




jobbigt

Godmorgon. 
Det var så där lagom tungt att ta sig igenom morgonens styrkepass. Har inte varit på gymmet på drygt två veckor så ja, de kändes! Nu blir det dusch och frukost. 


På lördag <3



en dag på Gröna Lund :-)




Fredagsmiddag

Då var vi mätta och belåtna. Det blir en fortsatt lugn fredagskväll med film i soffan. 




~ Ida 24 år ~

Hipp hipp hurra för värdens bästa Ida idag. Klockan ringde tidigt imorse då jag och Maria gjorde ordning en överasknings frukost för Ida. Hon öppnade dörren alldeles nyvaken och hon blev väldigt glad över vår lilla frukost och morgon sång. Därefter så har jag jobbat hela dagen lång. 




nedräkning

Gjorde iordning en sallad imorse och åkte ut till stranden med Chrille. 
Efter ett par timmar i gassande sol så kände vi oss nöjda. Nu på kvällen både känns och syns det att solen tog väldigt bra. Nu ska jag snart sova. Upp och jobba imorgon. Nu är det inte länge kvar tills tre veckors semester. Sju jobbar dagar och tio dagar till Kroatien! 





passa på

Godmorgon... Chrille kom precis hem från jobbet efter att ha jobbat natt. Och precis som igår så blir det snart ett strand besök. Får passa på även idag, då jag är ledig och solen skiner. 


premiärdopp & återträff

Alltså den här dagen. Vissa dagar är klart bätte än andra och denna var en riktigt bra sådan. 
Börjar med att jag och Ida åker till stranden. Solar och badar, vilket blev årets första dopp för min del. Efter ett tag åker vi vidare till stan, köper glass och sedan äter vi middag hemma hos mig på balkongen. Jag har bakat en tårta som jag och resten av gänget tar med ut till Enhörna för att äntligen få träffa Emelie efter åtta månader. Hon har ju varit iväg på lång resa och även bosatt sig i England. Nu fick vi träffa både henne och hennes nya kille och de var så kul. 









godmorgon lediga tisdag.

Nu ska jag packa picnic väskan och sen hämta Ida. För att sen spendera dagen på stranden! 




balkong häng

Idag var Sofia över på en lunch och så solade vi på balkongen. Idag visar termometern 30 grader. Helt underbart! 
Nu ska jag göra mig ordning och åka och jobba. Ångrar inte en sekund att jag bytte bort min öppning mot ett kvällspass en dag som denna. 




sön

Igår var det fest hos Anna som fyllt 30 år och det skulle såklart firas. 
Vi blev bjudna på god mat och dricka. Lekte lite olika lekar och så dansade vi på gräsmattan tills det var dags att åka hem. Idag tog jag en sovmorgon och sedan gick jag ner på stan och mötte upp mamma. Vi har varit ute och gått i två timmar, nu är jag helt genom svettig. Det är så sjukt kvavt och varmt ute idag (klagar inte) så en dusch på det här sen ska jag slänga mig på soffan. 






rubrik

Godmorgon Lördag. 
Sitter nu ute på balkongen och solar lite, hinner sitta här en stund innan jag åker och jobbar. När jag kommer hem ska jag göra mig ordning och åka iväg på 30års fest. Anna har fyllt år och flyttat till hus så det ska firas! 
Och fint väder får vi också, så man kan ju äntligen passa på att ha klänning. Och fint väder ser vi verkligen ut att få de närmsta dagarna. Wihooo! 




strålande sol

Äntligen sol och sommarväder. Och det ser ut som att det ska hålla i sig också. Nu ångrar jag mig att jag tog ett extra pass imorgon fm. Men och andra sidan så blir det semesterpengar och nu är det faktiskt inte lång tid kvar tills det är dags för tre veckors ledighet, så det är bara att hålla ut :) 




godkväll

Precis hemkommen från en härlig grillfest hos Petra. Vi körde lekar och åt och drack gott. Tyvärr så fick jag sån extrem huvudvärk som vägrade släppa, trotts tre Ipren så åkte hem rätt tidigt. Men hade jätte trevligt ändå. Hoppas att resten av gänget står och dansar på altanen just nu...




torsdags fest, varför inte?

Imorgon väntar en grillfest hos Petra, som vi har handlat inför idag. 
Mat och dryck för ca 25 pers. Hela bilen blev full. Dock inte min bil då, för den lilla blir ju full efter två påsar. Haha!
Så imorgon blir det fest, en Torsdag. Ja, så fick de bli. Eftersom vi för mestadels är människor från jobbet så blev det enklast att ta det imorgon. Men det ska bli kul! Nu säger jag godnatt. 




Zzzz

Godmorgon. 
Den här veckan har jag fått tre dagspass på rad. Det händer ju inte allt för ofta, då jag mest jobbar kväll. 
Idag snoozade jag jätte länge. Ska åka om några minuter, dags att sminka sig lite kanske. Trotts de, så väljer jag att blogga. Varför de, kan man ju undra? Kanske för att jag är så sjukt otaggad och drar ut på det hela lite till. 




längtar!

Känslan när taxfree katalogen kommer... Då vet man att det inte är så långt kvar. 




rosor

Idag fick jag blommor när jag kom hem från jobbet <3 





1/7



Har slarvat med mat och träning i en vecka nu. Idag när klockan ringde 5.45 så stängde jag av den. Blundade en liten stund, sen studsade jag upp ur sängen, slängde på mig träningskläderna och gick på morgonpasset. Kändes så bra efter!
Från det ena till det andra, så ser det ut som att det ska bli bättre väder till helgen. Hoppas verkligen att det stämmer. För jag blir deprimerad av detta gråa, höstliga sommarväder. Idag är det dessutom den första juli och halva sommaren har redan gått. Så det är inte en dag försent med lite sol :-)