femtio

Idag är det 50 dagar kvar tills vi åker till Kroatien. Och idag meddelade Elin oss om att även hon och Pagge följer med. Så vi blir alltså samma gäng som åkte till Marbella förra sommaren. Men denna gång tror jag det blir en lugnare resa samt att alla bor på olika hotell istället för att dela på en stor lägenhet. Så det blir lite ensam tid samt att vi kan umgås med varandra. Längtar! 




slappar fredag

Känner mig sådär härligt utmattad i kroppen. Var sjukt otaggad på gymmet idag, promenerade ner på stan i spöregn och hade inget paraply. Så blir såklart genomblöt men det gjorde inte så mycket då man skulle svettas ändå. 
Det blev 1,5 timma träning och Steffi visade mig en del nya övningar, så tror att det kommer kännas imorgon. 
Annars så har jag bara ätit lunch och badat. Älskar att vara ledig en fredag. Att jag storstädade hemma igår gör ju inte saken sämre då jag inte har "måsten" att fixa med här hemma heller! 




blåbär

Testade Lindahls nya kvarg med smak av blåbär till frukost. Den var hur god som helst. Nu ska jag byta om och gå ner till gymmet för att möta upp Steffi och köra lite eget eftersom att det inte går några bra pass idag. 




Kristi himmelfärdsdag

Godmorgon torsdag. 
Idag har jag en mindre skön träningsverk från fårdagens styrkepass. Instruktören hade lagt till en nu övning och det kändes både igår och framförallt idag. 
Just nu sitter jag i soffan och dricker min smoothie. Känner att det kan bli ett par stycken nu, så gott. 


Ombre nails


Testade att måla så kallade ombre naglar. Blev helt okej för att vara första gången och för att fixa det på mig själv. Den andra handen är dock inte lika bra. Men de var lite kul att prova plus att de finns ju så mycket färger som man kan kombinera med. 

smoothie frukost

Igår köpte vi en mixer. Min gick sönder för länge sen så har inte ätit smoothie sen dess eller säger man druckit en snoothie? Chrille kom precis hem från jobbet efter att ha jobbat natt. Så jag fixde frukost tills han kom hem. Nu ska vi åka och storhandla.  



lite nytt

Kom precis hem från Skärholmen. Var uppe en snabbis med Chrille. Det var faktiskt han som ville upp och kika. Så det blev en lunch och lite shopping. 
Fick även Chrille att gå med på att handla en ny badrumsmatta samt ett nytt duschdraperi. Jag sa att all heminredning är det ju i vanliga fall jag som köper. Så det gick ju hem, den här gången. Nu så är det dags att åka och jobba. 



Hipp hipp hurra för storasyster Anna som fyller 30 år idag <3





det här vädret <3

Idag börjar både jag och Ida fyra så vi passar på att äta brunch på balkongen och sola lite innan dess. 



söndag

Chrille ville ha pizza till middag ikväll, jag med så vi gick iväg och köpte oss en varsin. Känns dock sådär. Förstör ju lite men det gör ju även alkoholen jag drack igår och så vidare. 
Men imorgon är det måndag och nya tag. Hur som, så är det fortfarande så varmt ute. Helt underbart att gå i en tunn sommar klänning kl åtta på kvällen. 
Nu ska jag fortsätta kolla på Nothinghill som går på tv just nu. 



tills natt blir dag

Vilken bra dag jag hade igår. Eller mer bra dag, kväll, natt och morgon. 
Jag, Madde, Emma och Sofia var ute i Stockholm och dansade tills svetten bokstavligen talat rann. Men innan det så hade vi en liten barrunda och tyckte att det var jätte kul att beställa in massa olika shottar. Strax innan fem tiden hade vi dansat färdigt. Äter mat och åker sen hem till Madde. Hur underbart är det inte egentligen att gå hem från krogen i sommarvärme och dagsljus. Livet känns liksom lite lättare just då. Jag och Emma delade säng och jag har väl sovit kanske tre timmar imorse. Så det kommer att bli en tidig kväll idag. Tur att man börjar sent imorgon och kan ta värdens längsta sovmorgon. 





träna & jobba extra

Sitter nu på gymmet och väntar på att mitt aerobic pass ska börja. Där efter får jag stressa sig igenom en snabb dusch och åka raka vägen till jobbet. Har fått ett extra pass idag. På gott och ont. Hade ju inte tackat nej till att få vara ledig en sån här dag med strålade sol. 




hallon & citron/lime



Köpte med mig dessa hem idag också. Har inte hunnit prova än, men kul med lite nya smaker :-) 


härlig fredag morgon

Gick upp tidigt även denna morgon för ett pass på gymmet. Idag körde jag 45min step och så körde jag själv en stund på bandet. Sen blev det frukost  ute med Malin på en bänk och nu är jag hemma. 
Ska väl sätta mig ute på balkongen en stund innan det är dags att åka och jobba. 




.



matbild på matbild

Vet inte om ni tycker att min blogg är tråkigare än vanligt när jag nästan bara lägger ut matbilder. 
Men just nu händer det inte så mycket hos mig utan fokuserar på att försöka äta bra och röra på mig och så ska man jobba där mellan också. 
Så även idag tog jag mig ut på ytterligare en mils lång promenad, tillsammans med Ida och Steffie. Gäller att passa på när solen skiner. 




Godmorgon.

Var uppe på toa tidigt imorse och när jag kommer tillbaka till sängen, så var jag bara tvungen att ta kort på Torsten som var sådär lite extra söt. 




fail

Okej, man vet att man aldrig mer kommer att göra nyttiga chokladbollar igen... när skålarna ser ut såhär efter man fikat färdigt och att ett äpple var 100 gånger godare. 




nyttiga chokladbollar

Startande den här lediga dagen med en stadig frukost sen åkte jag och Ida ut till Tveta och gav på oss milen. Så 1,5 timmes promenad i spåret blev det idag. Jätte skönt. Under den senaste timman så har jag varit jätte sugen på något sött. Googlar omkring och får upp ett recept på nyttiga chokladbollar. Rotar i skafferiet och ser att allt finns hemma. Har alltså gjort chockladbollar på lätt kvarg, proteinpulver, havregryn, kakao och kokos. Ska snart smaka på dom, då de stått i kylen en stund. Men av de lilla jag smakade på av degen så kan jag bara säga blä. Haha. Ska det vara chokladbollar så ska det vara på grädde, smör och socker. Men men vi får väl se hur det smakar med kokos på?! 








för varmt

Alltså shit pommes vad varmt det var på gymmet idag. Det måste varit något fel på ventilationen för det fanns typ inget luft alls. Visst att det var sjukt jobbigt och att jag alltid svettas som en gris men att svettas såhär mycket på magen och vara genomblöt på ryggen tar nog ändå priset... 




2

Två veckor har idag gått av mitt lite "hälsosammare liv". Är glad över att jag faktiskt hållt de och tränat på så bra som jag faktiskt gjort. Har heller inte gjort några större utsvävningar med fuskandet. Har tagit något bit choklad och druckit lite vin. Men jag har ändå bestämt mig för att unna mig nån dag i veckan om de skulle behövas. 
Men den största skillnaden just nu är mackorna. Jag äter nästan bara hårt bröd/ mest finn chrisp och har nästan aldrig smör på mackorna så har bytt ut smör mot lätt keso samt ost mot skinka.
Sen blir de en hel del ägg och kvarg. 
Det är bara att fortsätta i detta spår så får vi se vad som händer och fötter.  
Nu är det dags att ta sig till gymmet. 60min stepp och 30min styrkepass står på schemat! 




blåbär

Provade denna glass ikväll. 
En frozen yoghurt glass som är både fettfri, laktosfri och kalorisnål. Den var faktiskt väldigt god! 





Sommarvärme

Här ute skulle jag vilja vara hela dagen. Tyvärr måste man iväg och jobba om en stund... 





att äta gott

Den här maten efter ett par hektiska timmar på jobbet var verkligen guld värt och så ett glas vin på det. 
Idag har jag bestämt mig för att ha en ätar kväll. Fast bara för det så behöver jag inte spåra ur. Chrille hade faktiskt googlat på nyttiga efterrätter för min skull. Så det blev en jätte god sådan gjord på äpple, päron, kanel, nötter, kokos och så lite vit chocklad på toppen (i ugn) sjukt god och kan verkligen rekommendera denna. 




Bjuder på denna!




fredag

Var mer hungrig än vanligt när jag vaknade imorse. Så åt en super frulle. Det var väl det, ska snart åka och jobba. Jobbar till 19 ikväll och då har jag önskat god mat på bordet av Chrille tills jag kommer hem. Ha en bra fredag! 




vill ha

Jag är så sjukt sugen på chocklad. Framförallt Marabou apelsinkrokant. Jag har aldrig gillat den speciellt mycket förr, kanske är ett tecken på att man börjar bli gammal? 
Hur som så ligger jag och googlar på den. Det är inte normalt. Som tur är så har jag ingen hemma och köpte heller inte med mig någon efter jobbet. 
Har försökt att stilla hungern och suget med två hårdamackor och en kopp te. Hungern är borta men fan inte suget.





Äta träna sova



Tog en sovmorgon imorse. Kände att det behövdes och jag stänger ikväll så var kanske lika bra att hoppa tidig morgon träning. Ska dock ner strax och köra lunch passen. Idag blir det 30min intervall spinning och 30min core! 


byta ut

Idag har jag fixat lite i sovrummet. Satt upp nya gardiner, fixat om tavlorna som det dock ska i nya bilder i av två av dom sen har jag bytt kuddfodral. 
Chrille såg ingenting av de, haha. Men jag gör och det är så kul att bara fixa om lite små saker... 





en bra känsla




Drygt 1,5 vecka har gått sen jag bestämde mig för att bli lite nyttigare och lägga på ett extra kol med träningen. Måste säga att jag känner mig mycket bättre i kroppen. Säkert inget som syns då det inte gått någon lång tid. Men känslan av att inte vara så där svullen som jag kände mig tidigare, är väldigt skön. 

godnatt!

Haft en mindre bra dag på jobbet idag. Tur att man har så bra kollegor som gör det lite bättre. Inte för att det hände nått speciellt men det var bara en tråkig och dålig dag helt enkelt. 
Imorgon är jag ledig och då ska jag träna och sen hem till mormor som fyller år :-) 




Tisdag!



gott

Alltså den här salladen
När jag kommer hem från träningen så hade Chrille förberett mat. En sallad med lite mandelpotatis i samt knaper stekta bacon. Mums...




Heja mig

Ett litet mellanmål innan träningen. 
Proteinshake och två finnchrisp med keso och kyckling. 
Lägger upp ett sånt här tråkigt tränings schema igen. 

Mån: step 60min & 30min styrka 
Tis: powercirkle 60min
Ons: step 30min & 30min styrka 
Tors: styrkepass 45min 
Fre: vila 
Lör: spinning 
Sön: Pw 




som nytt med lite sprayfärg

Jag älskar verkligen koppar färg i heminredning. Dock hade jag inte så mycket i det, utan det mesta var i silver. Istället för att köpa massa nya prylar så har jag idag varit på jakt efter en sprayfärg. Vilket inte var det lättaste. Hittade dock denna på biltema i Botkyrka, vilket var den näst sista flaskan. Var tidigare på biltema här i Södertälje och där var det helt slut, de skulle få in nya nån gång i juli. 
Hur som så åkte jag upp och köpte den näst sista flaskan för 60kr och för den pengen så kunde jag göra om en hel del. 

Innan: 

Under: 

Efter:


Jag är jätte nöjd. Framförallt med ljusstakarna på eldstaden som jag ville ha i koppar ända sen jag köpte dom, men hittade inga. Sen blev den gamla, runda vita, Ikea lampan i köket som en helt annan lampa. 

protein pannkakor till brunch




Om du också vill göra dessa goda och nyttiga pannkakor så använder du dig av: 3ägg, 3dl lätt mjölk, 1,5dl dinkel mjöl och 1,5dl protein pulver. 
Till det hade jag lätt kvarg, bär och banan. Två såna med tillbehör på så blir du garanterat mätt! 

Idag går jag in i min andra "nyttiga vecka" förra gick faktiskt väldigt bra. Klart att jag blev sugen på saker till och från men har faktiskt hållt mig. 
Idag är jag ledig och ikväll väntar veckans roligaste träning nämligen ett step pass. 

Söndag morgon ♥




Snart dags att röra sig mot jobbet. Idag jobbar jag hela dagen mellan 13-21.30, känns sådär va... 

<3

Ikväll har vi bara ätit gott och kollat film och nu mello. Det enda man väntar på efter Sveriges bidrag är ju röstningen, vilket är en evighet kvar. Lär ju somna. 
Men heja Sanna! 

film kväll

Då var man hemma igen. Om en stund kommer Malin över. Vi har planerat att handla mat och hyra film. Har längtat efter en lugn helg då det har blivit väldigt mycket fest på senaste. Vilket är väldigt trevligt det med, men inte hela tiden såklart :-) 

Jag och Torsten bjuder på lite selfies! 


kort pass

Godmorgon! 
Nu ska jag iväg och jobba hela fem timmar. Sen ska jag hem och träffa Malin. Det blir en lugn lördag! 




att ta vara på energin

Tänkte egentligen vila idag då jag tränat hårt fyra dagar i rad. Men ville ändå till gymmet så körde en timma själv. 45min på bandet och 15min mage. Så det blev rätt lungt ändå. Lika bra att passa på nu när jag är så taggad. Man vet ju aldrig när det kommer tillbaka nästa gång. Eller hur länge det håller i sig. He he... 


fredags frukost

Idag blev det proteinpulver med bär, riven kokos samt två finnchrisp till frukost. 
Nästa gång jag äter pulvret så ska jag först vispa det ordentligt så de verkligen blir fluffigt. Måste säga att smaken faktiskt är riktigt god! 




En bra matdag ...

Sallad till lunch och tacoköttfärs-fylld paprika middag :-) 




min nya fina, gula klänning.




lite olika tillskott

Igår hämtade jag ut mitt paket från svenskt kosttillskott. Det innehöll en burk med proteinpulver samt fettförbrännings/ koffein tabeller. De sist nämnda har jag ätit förut och tycker att det ger mer energi under träningen samt att man svettas mer. Det är väl ungefär detsamma som att dricka en eller två celcius innan ett pass skulle jag tro. 
Sedan ingick det några andra piller som ska ge en extra fibrer. Får se om jag äter dessa. 
Tog min första chake nu efter träningen tillsamnans med två smörgåsar till frukost. Blandade ut den med mjölk, då den blev mer som ett fluff istället för sådär gryning och äcklig och jag måste säga att jag gillade den. 




morgon träning



Upp tidigt och träna innan jobbet imorgon. Så dags att sova lite nu. 
Godnatt! 

bra start på dagen

Idag blev det lätt kvarg med jordgubbar samt en smörgås med keso, skinka och avokado till frukost. Därefter 1,5 timmas promenad med Alexandra. Nu har jag precis ätit en sallad till lunch med kyckling och en dressing gjord på turkisk yoghurt, kryddor och lite olja. Det går ju bra det här, hittills iaf. Haha! 





få tillbaka motivationen

Näe, nu får det vara bra. 
Man måste komma på det själv. Och igår så kände jag mig som en jäst muffin när jag vaknade. 
Det har blivit alldeles för lite gymbesök den senaste månaden och alldeles för mycket av livets goda helt enkelt. Vilket resulterar i en muffins mage. 

Nu har jag lagt upp ett tränings schema för denna vecka och det är alltid en bra början. 

Måndag: 1h step & 30min styrka 
Tisdag: 1h powercircle (kondition & styrke pass) 
Onsdag: pw & 1h aerobic 
Torsdag: 45min styrkepass 
Fredag: pw
Lördag: vila 
Söndag: pw 





Lördag och söndag i bilder.







en ny lampa

Nu är man bra trött. Blev inte många timmars sömn inatt inte. Gick och la mig sent och så upp tidigt för att vara på gymmet 6.30. Körde ett stepp pass tillsammans med Emma. 
Vi åkte sen upp till Ikea och handlade saker till Emmas balkong och jag en lampa. Har velat bytt ut den gamla ett bra tag och nu är jag helt nöjd med vardagsrummet och borde inte ändra något på ett bra tag, fast det är ju så kul. När vi var klara så fixade vi till balkongen som blev så fin och så satt vi där ute och premiär fikade!