egentid

Har precis fixat klart naglarna med mitt nya gellack kit jag fick av Chrille igår <3
Det var jätte enkelt att fixa. Rengöra, måla fyra olika lager samt hålla fingrarna under led-lampan i 30sek/ gång. Även fast lacket sitter som sten och kommer att hålla upp mellan 2-3 veckor är jag ändå så försiktig nu efteråt som man alltid är efter att ha målat naglarna. Men det är ju en vanesak.
Valde en brun färg som kommer att matcha klänningen imorgon :-)


Imorgon är det bröllop och dessa ska få pryda mitt hår :-)


jackan

Igår på jobbet ser jag en tjej som har en sån här jacka på sig. Jag tänkte fråga vart den kom ifrån men fegade ur. Fattar inte varför jag tycker det är lite jobbigt. Jag blir ju själv bara glad om någon frågar mig. Hur som, så hittade jag den igår bland hms rea plagg. Nersatt till 200:- och inte nog med det så hade jag ytterligare en rabatt check på det. Så ja, den var ju nästan gratis.
Den är nog lite för kall att använda just nu, tyvärr men ändå :-)


rubrik

Det var rätt tungt när klockan ringde tidigt imorse, öppnade idag och det är man inte direkt van vid då jag jobbar mest kväll. Men det var så skönt att säga hej då till alla som började klockan 15 och gå hem.
Sen dess har jag varit med Ida. Vi tog en sväng på stan och åt middag på Nancys. Satt där enda tills de stängde.
I shoppingväg kom vi hem med ett varsitt nytt mobilskal. Fina va?
Sen fyndade jag en jacka för en väldigt billig peng. Visar imorgon.
Det var allt för idag. Godnatt på er!


ledig dag

Idag är jag ledig. Bra start på veckan, ledig och lön!
Jag ska snart ner på stan och luncha med Sofia. Sen är planen att jag och Chrille ska åka och storhandla. Och senare väntar ett step och styrkepass på gymmet. Känns som en bra dag!
Just nu inväntar jag ett samtal från en salong mamma tipsade om. Hon frågade mig igår om jag ville solduscha mig inför bröllopet på lördag (hon betalar) så det var jag inte sen med att tacka ja till. Har gjort det en gång tidigare för flera år sen. Så de ska bli kul att få lite färg på kroppen, även om de bara håller ett par dagar.


lugn fredag

Utom att ha lunchat med mamma idag har jag bara legat i sängen och slappat. Varvat med att prata i telefon, fast då har jag såklart gått en miljon varv runt i lägenheten. De som känner mig vet att jag KAN inte sitta still när jag pratar i telefon. Måste göra nått samtidigt eller ja gå runt i cirklar.
Nu är det isf dags att åka och jobba en stund...


fail

Inget paradise ikväll! Får bli ett par avsnitt av Sunes jul istället. Mycket trevligare egentligen.


tjejbad

Blev lite väl mycket badskum tror jag. Mer skum än vatten. Men det är mysigt.
Men snart måste jag upp. Paradise hotell börjar om en liten stund. He he he. Ja, jag kollar och det gör säkert ni med ;-)
Nej men, igår var Ida över på en kvällsfika och ingen av oss hade sätt de första avsnitten så vi hade ett litet maraton och kollade på datorn och ja, nu måste man ju se nästa.. Och nästa och nästa.


hej!

Här kommer lite blandade bilder från de senaste dagarna. Det har blivit lite träning, en utgång, jag har beställt och fått hem en ny klänning till bröllopet som passade (äntligen), jag har precis bakat chockladbollar (igen typ) men vad gör det om 100 år? Chrille bjöd mig på lunch idag och så har vi en bild på mitt nya halsband Chrille kom hem med till mig här om dagen. Han hade alltså gått in på Zara och tyckte att det var "jag" vilket han hade rätt i, då jag gillade det väldigt mycket.


hörs snart igen!

Usch så tråkigt det är att blogga för tillfället, tyvärr. Så jag ligger nog lågt på den fronten en liten stund tills jag känner för att skriva igen :-)
Just nu kan jag meddela att jag jobbat kväll hela veckan. Kom nyss hem och är nu ledig två dagar i rad. Super härligt!
Imorgon ska jag umgås med Malin hela dagen som har varit hemma en snabbis från Norge och åker redan på fredag morgon. Ska försöka få med henne upp på morgonpass imorgonbitti. Så Malin, vad säger du?
I övrigt så hämnade jag ut min "brudtärna klänning" som jag ska ha på mammas bröllop den 30/11. Dock var den alldeles för liten över bysten :-(
Självklart finns det ingen större storlek på lager och den gick heller inte att sy ut sa skräddaren. Så jag får nu tänka om. Vilket är synd då den är helt ljuvlig. Det är en långklänning med jätte fint tyg och samma färg som mammas bukett. Men men, jävla tuttar rent ut sagt.
Hej så länge!


att städa till kl 2.00 en lördag kväll...

Godmorgon.
Ska snart åka och jobba lite. Fick ett extrapass idag mellan 9.30-15.00. Så det tackar man för.
Är dock väldigt trött. Somnade inte förns två inatt. Var hemma hos Emma, vi åt middag och sen kom Sophie och Madde över. Vi spelade lite spel och kollade Så mycket bättre. Jag skjutsade sen dom ner på stan medan jag skulle hem och sova. Istället började jag städa(?) kan bero på på att jag inte var så trött efter att ha druckit redbull hela kvällen.
Bytte även gardiner igår, dock inte mitt i natten. Köpte nya på Ikea, denna gången en annan färg än vita. Som vi annars har i hela lägenheten. Gillar det bäst, men ändå kul med lite färg. Om man nu kan kalla grå/beige för en färg.


hej

Det har varit lite tyst här ett tag.
Igår vad det möhippa för mamma som ska gifta sig den 30/11. Vi kidnappade henne från jobbet med masker på oss. Maskerna var ett utklippt foto på Tomas ansikte (hennes blivande man) och hon blev väldigt överraskad när vi klampade in på jobbet. Chockad och glad, så glad att glädjetårarna kom.
Så det blev väldigt lyckat. Vi åkte sen upp till Stockholm. Började med ett glas champagne hos Christina (mammas bästa vän) och där fick hon också byta om. Satte en nappflaska runt halsen med rödvin. Åkte till ABBA museet. Där fick vi dansa, sjunga och så dracks det vin ur kaffemuggar. Vi gick på restaurang och avslutade med en drink.
Som sagt så blev det en lyckad tillställning och hon uppskattade det väldigt mycket.
Idag så var jag uppe och tränade. Måste klappa mig själv på axeln som har gått på mer pass än "vad jag hade planerat den här veckan". Så det känns ju alltid bra.
Efter träningen åkte jag och Emma upp till Ikea. Det var vi ju tyvärr inte ensamma om. Vi funderade till och med på att dumpa vagnen och åka hem när vi såg köerna. Men det gjorde vi inte ändå, hade ju känts lite ovärt.
Nu blev detta väldigt mycket text tyvärr, tyvärr säger jag för att det är tråkigt att läsa en massa text.


mums

När jag kom hem från träningen slängde jag ihop den här lunchen på mindre än fem min. Super enkelt och jätte gott.
Det är färskpasta, pastasås med basilika smak, smulad fetaost och ruccola!


det räcker med en macka till frukost om man lägger på lite avokado... ;-)


kvällsmys

Kvällsmacka och te framför tvn efter att båda har jobbat kväll är inte helt fel :-)


jobbigt

Träningen gick bra ikväll, men det är lustigt att jag känner på en gång när jag slarvat med mat/ träning. Det blir lixom väldigt mycket jobbigare.
När jag kom hem så stod maten klar. Vi åt falafel för första gången här hemma. Super gott var det!


två nya att svettas i.


Blueberry muffin

Chrille kom nyss hem med detta till mig.
Drack det hos Emma här om dagen och det är lika gott som det låter. Och lika bra som "alla andra" har uttalat sig om det. Måste bara köpa hem lite mjölk så har jag något att dricka ikväll. För inget te utan mjölk inte!


likheter

Jag har flera gånger fått höra att jag är lik Candice Swanepoel. Vilket är väldigt smickrande och det låter nästan skrytsamt att skriva upp det här. Men jag tycker att det är väldigt kul att höra såklart. Fick höra de första gången för kanske tre år sedan då en tjej skrev det till mig på Facebook. Sen får jag höra det till och från. Det roligaste var för ett par veckor sedan när jag handlade på HM och tjejen i kassan säger det till mig. Chrille har ibland fått höra att han är lik Joel Kinnaman. Tror det är uppskattat från hans håll med ;-)
Vilket vackert kändis par vi är. Haha!


Äntligen måndag, typ!

Är det bara jag som tycker att det är skönt att det är måndag?
Kanske det. Efter att ha jobbat hela helgen och idag är jag ledig. Jag är även taggad på den kommande tränings veckan. Förra veckan var kass var det gäller både mat och träning. Var på gymmet endast en dag och åt allt vad jag kände för. Vilket känns blä nu.
Så nu är jag som sagt taggad på att göra motsatsen.

Så här ser veckans träning ut:
Måndag: PW ca 60min. Step 60min. Styrkepass 30min.
Tisdag: vila.
Onsdag: step 30min. Styrkepass 30min.
Torsdag: styrkepass 45min.
Fredag: vila.
Lördag: styrka och konditionspass 75min.
Söndag: vila.

Dessa pass kan/ har jag planerat att gå på, som inte krockar med jobb.
Nu är det dags att gå en PW med Ida.


jobba

Sitter på jobbet och har lite rast.
Snart är äntligen den här jobb helgen över. Den har varit seg. Igår blev det en spontan utgång efter jag slutade jobbet vid 20.00. "det är ju ändå halloween så man borde ju göra nått" ... Och ja 30min fick vi köa och sen blev det bara en timma på krogen. Inte så värt nu i efterhand men men. Vi hade det iaf mysigt hos mig jag, Ida och Johanna som drack lite drinkar innan dess :-)


lite nytt i sovrummet också

I sovrummet har jag bytt ut lite små saker. Jag har tagit bort vägg texten mellan lamporna. Satt dit andra saker på hyllan samt bytt ut prydnadskuddarna. Med lite små saker så kan det bli en annan stil. Jag har för tillfället tröttnat på alla hjärtan, rosa fjärilskuddar, rosa ljus och annat super gulligt där inne. Men det är ju lätt att flytta tillbaka om man vill det sen :-)


nya tavla

Den här tavlan beställde jag från Jotex för över en månad sen. Åkte och hämtade den när jag vaknade. Det var värt att vänta, jag är jätte nöjd. Och tycker att hela hallen fick sig ett lyft.