En kass dag

Igår var den värsta dagen på jobbet (ibortsätt från allt som har med branden att göra) det var överdrivet mycket folk, hann inte göra någonting annat än att sitta i kassan. Som att inte det vorde nog så fick jag så fruktansvärt ont i huvudet och ingen hade en huvudvärks tabelett. Det blev ju inte bättre heller av att höra allt pipande från alla kassor överallt, barn som skriker och så vidare. Tillslut gick fick jag huvudvärk i ögonen, haha! eller ögonvärk, jag kunde inte titta upp på kunderna. Var jag varannan kund frågade hur jag mådde? Förs tänke jag att... vad trevliga dom är idag da.
Men när jag gick upp för att ha rast, kikade jag på mig själv i spegeln. Och mina gön var super små och helt blodsprängda. Det var till och med någon som frågade om jag var ledssen. hehe!
Aja, hur som helst... idag är jag hemma från praktiken.. kunde inte sova igår. Huvudvärken+ att Chrille var ute och jag sov själv för första gången på läääänge. Hatar att sova själv, alltså att inte ha någon annan i huset. Jag inbillade mig att det spökade, att det skulle komma tjuvar osv. Så jag vågade inte gå ur sängen för att ta bort sminket eller borsta tänderna. Hehe! Men nu har jag sovit ut lite och ska ner på stan om ett tag, sedan är det jobb igen, jippiiii!
Fett mycket text, hoppas nån orkade läsa! Pussss

Från och med nu... ska jag se till att alltid ha den här lilla mannen i mitt skåp eller i väskan.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback