En dag i skogen

Idag var både jag och Malin lediga, så igår försökte vi komma på något vi kunde göra idag. Stockholm var det första förslaget, men det tyckte jag inte var så bra eftersom att jag tänkte försöka hålla i pengarna lite. Så kom jag på att vi skulle ut och ta lite frisk luft i kombenation med en lång promenad på landet=Enhörna. Så imorse stod vi hemma och gjorde ägg respektiva köttbulle mackor och packade ner det i en rygga. Haha!
Vi var ute och gick i två och en halv timme, det ni! Om vi kände oss duktiga efter och om vi kände oss töntiga när vi sprang runt i skogen för att leta efter en lämplig mat-plats. Tillslut hittade vi två potensiella stenar dvs. utan mossa, mossa är inge bra på hösten eftersom att den är blöt och kall. Tips till dig som också nu efter detta inlägg vill äta mackor i skogen!
Det tog typ fem minuter för oss att ta första tuggan, eftersom att vi kände oss så överdrivet, kopiöst barnsliga/töntiga/vuxna. Efter det åkte vi hem till Chrille och kollade på den nya skräckisen Paranormal Activity, som jag först hade bestämt mig för att inte se, eftersom att den skulle vara så överdrivet läskig. Men vi kunde inte hålla oss så, ja nu har man sett den iaf och den var faktist inte läskig som jag trodde. Aja, blev alldeles för mycket tråkig text här känner jag. Nu ska vi iaf, kolla på det senaste Andra avenyn avsnittet som börjar om... omg. 1 min och sen ska vi bara softa satan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback