En mardröm

Inatt har jag haft en helvettes natt! Hade jätte svårt att sova. Kände mig trött vid 12 inatt så stängde av datorn, efter det låg jag och vred och vände på mig i över en halv timme. Vet inte varför, men låg och tänkte på en massa läskiga saker. I helgen berättade Sophie om en kompis "någonting" hade hittat en främande man liggandes under hennes säng. Då tänkte jag att "tänk om det ligger någon under min?" Jag var för feg och för trött för att kolla efter så jag låg kvar och lyssnade på de kusliga löven som blåste omkring på gatan utanför. Tillslut lyckas jag somna, men fter tre timmar vaknar jag- alldeles kallsvättig och panik slagen. Precis när jag somnat drömmer jag att jag fortfarande ligger kvar i min säng och har svårt att sova, men i drömmen så låg jag tydligen med huvudet åt andra hållet. Åt det hållet jag egentligen har fötterna. Annars var allt sig likt. I alla fall.. i drömmen tar jag fram datorn igen eftersom att jag aldrig kunde sova. För första gången får jag för mig att video-blogga. Som lät ungefär så här (Hej hej, kan verkligen inte sova, så jag fick för mig att video-blogga för första gången... kul kul...osv) När jag var klar så kollade jag igenom klippet en gång innan jag la ut det i bloggen, så jag inte gjorde bort mig totalt.
När jag kollat på halva klippet ser jag något i videon "flyga" förbi bakom mig. Som en stor vart skugga.. jag får panik och spolar tillbaka på samma ställe och pausar när skuggan kommer, då ser jag att det är en svart klädd man/spöke någonting som går förbi precis bakom mig och glor rätt in i kameran. Efter det vaknar jag upp, svättig och livrädd. Går upp ur sängen  och vinklar upp alla persienner så att det ska bli ljusare, efter det somnar jag iaf. Men drömmen ville envisas med att komma tillbaka hela tiden, men jag lyckades bli av med den genom att inte somna om på en gång.
Får rysningar när jag sitter och skriver nu. Kanske inte låter så läskigt för er läsare, men det var det. Och alla vet ju också att jag bor själv. Vilket inte gjorde saken bättre.


Kommentarer
Postat av: ida

ALLTSÅ FY FAN VA ÄCKLIGT LINN! Jag hade dött :O

Postat av: the grudge

åh fyfan vad äckligt!!!

2009-11-03 @ 13:34:59
URL: http://emislemmi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback