Varsågoda!

Kom hem för snart en halv timma sen. Blev senare idag än vanligt, eftersom att det finns så respektlösa människor/kunder, som total skiter i att vi ropar upp inte bara en utan två gånger i högtalarna att vi har stängt (för 10 minuter sendan). Några minuter där efter så kommer två killar äntligen fram till kassan, men en vagn full med varor för nästan 2000kr. Kassaledaren förklarade och sa att dom var respektlösa mot oss som jobbar, som vill gå hem och så vidare. Ja! Och då blev det lite tjaffs dom imellan. Dom skulle minsann ringa till chefen och börja handla på Coop istället osv. Varsågoda!
Aja, hur som!
Det var inte alls meningen att jag skulle fastna framför datorn nu, men eftersom att jag var tvungen att kolla upp en jobb-tid på datorn, så var jag tvungen att slå på den. Sitter nu i sängen med hela Ica- maxi utstyrseln och ser snart dubbelt, ögonen är torra som sand känns det som.
Nu tänkte jag ta en dusch, imorgon är det dags för tvättstuga, göra ett ärende på stan, jobba, sen hem till Frida som fyller 19 år. Men det blir nog min första fest som jag inte tänker dricka en enda troppe alkohol, jag ska nämligen köra bil. Sen vill jag vara pigg och fräsh tills på Lördag då jag ska hem till mamma och även köra bil dit. Så slipper jag att tänka på "om det har gått tillräckligt många timmar sedan jag drack" osv...  
Näe, nu säger vi God natt!


sleeepingwithdoggie.jpg aawwww....sleep baby sleep.. sleep doggy sleep.. image by gemzsoprecious




Kommentarer
Postat av: Ida

Tur att vi är så bar kunder råå ;) seeya baby

Postat av: linnsan

Ja, men i eller hur! Inga snack om den saken! hihih.

2009-10-09 @ 10:37:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback