När svensk sommar är som BÄST!

Underbart att bara få komma iväg en liten stund. Att få umgås med sin familj. Att få njuta av livet.
Ja, dessa två dagar har varit jätte mysiga. Igår tog vi ett tidigt tåg upp till Stockholm, affärerna hade inte öppnat när vi var framme så vi satte oss på ett fik och åt frukost. Sen vidare på en kort shopping runda, fick med mig tre klänningar. Efter det tog vi bussen till Djurgården och hade picknick, mamma var gullig och hade tagit med vin.
Sen checkade vi in oss på hotellet som låg precis vid skansen, som var jätte fint!
Vi tog oss en runda på skansen, åt glass och njöt i solen. Senare, blev det en promenad längs vattnet och sen stannade vi på en restaurang. Sen gick vi tillbaka till hotellet och satt på deras ute servering och pratade tills sent på natten.
Idag vaknade vi upp och åt en riktigt lyxig frukost. Hotell frukost i sig är ju helt underbart, men det här var en klass för sig. Pannkakor, nygräddade våfflor med sylt och grädde, tropiska frukter, juice maskin där man kunde lägga i egen frukt och göra egen juice m.m.
Efter det tog vi båten över till fjäderholmarna, la oss på en klippa och solade (det blåste en del, så man kände inte att solen tog så bra) men det gjorde den, bränd var ju bara förnamnet! Och så lite saltvatten på det! Vi tog en lunch och så mer glass på det. Ja, nu fick jag nog med allt!
Har tagit över 150 bilder. Så ett par kommer jag att bjuda på. Men inte nu, är alldeles för lat för det nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback