tråkiga papper och telefonsamtal

Blä vilken tråkig morgon och förmiddag. Jag har suttit i telefon mest hela tiden. Försökt att få klarhet på en massa papper som har med vårt bostadsköp att göra samt att ändrat min inkomst hos CSN. Så jag ska slippa att betala tillbaka samma (höga) summa när jag går på mammaledighet och får lägre inkomst. 
Det är en del att stå i med andra ord. Viktiga saker som tillhör nu när man är vuxen. Ibland kan det bara kännas så jobbigt och jag vill bara ge allt till mamma och be henne fixa det åt mig men så går det ju inte till nu mera. 
Chrille har även sagt upp abonnemang mm och snart kommer vår farstighetsskötare hit för att besiktiga lägenheten. Så det är inte bara att flytta med andra ord utan det ska till en del där mellan. Men nu börjar vi snart se ljuset i tunneln och vi längtar så tills vi är på plats. Just nu börjar vårt hem sakta men säkert packas ner i kartonger och det är lite små rörigt om man säger så, men det är ju som det ska vara inför en flytt.

Tänkte visa lite bilder på S senaste tillskott. Bamsen är här och den är så mjuk och fin (ful,söt) och babynestet hon fick av sin farmor här i helgen. 
Hon har även fått ärva en del kläder från Alva och vi har fått ta över deras babygym och Annas amningskudde. Vi har också fått lånat deras babybjörn. Det är perfekt att kunna få ärva och låna. Framförallt nu när vi vill lägga pengar på både ny bostad och en bebis. Så vi tackar och tar emot :-) 





Kommentarer
Postat av: Anna

Älskar Bamsen, vill ha en likadan, till mig själv! :) kul att våra grejer kommer till användning. Kommer mer kläder sen som sagt, men de är lite större storlekar så ingen panik med Det än. :)

2015-06-23 @ 20:47:39
Postat av: Linn

Jag tycker du ska köpa dig en 😬👍😍 de ser vi fram emot men som sagt ingen brådska på den biten just nu 😘👌

2015-06-23 @ 22:28:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback