städa där man aldrig städar


Med handen på hjärtat,  hur ofta städar man bakom tvn och soffan? Vi har bott här i snart ett år och idag var första gången. I övrigt så hålls golven rena och dammsugaren är framme i snitt varje dag (tack vare vita golv) men dessa ställen har helt glömts bort. Eller så har man blundat lite för det, för de är jobbigt och dammet syns inte där bakom. Idag fick jag något ryck och tog tummen ur. Värdens största dammråttor åkte in i dammsugaren och jag fick mig en tankeställare och påminde även Chrille om att vi måste skärpa oss. Det är ju brandfara att ha sådär. Att låta så mycket damm ligga på alla dessa sladdar, som man oftast har vid såna ställen. Bakom soffan har vi även modem och nån annan tv-dosa sak som blir varma vid användning, så skärpning.  Så börja städa med er. 
På tal om städning så fick jag mitt andra ryck strax innan läggdagx. Plockade bort alla prylar på köksbänken, torkade rent allt och ställde tillbaka. Dock ungefär hälften av alla saker som stod där innan. Blir lätt att man samlar på sig massa krafs som ligger där i onödan och ser stökigt ut. 
Jaja, hur som helst klappar jag mig själv på axeln och lägger nu ifrån mig mobilen för att sova. Tidigt för en gångs skull, super trött idag. Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback