tackar vet jag bil

Godkväll på er. 

Nu ligger vi i sängen och jag har precis fått Semlan att sova. Hon har legat och skrattat åt Torsten (katten) ett bra tag, han har inte gjort något än att bara legat brevid henne men tydligen är han roligt just nu. 

Det har varit en lång dag idag. S ville göra morgon tidigt och låg och pratade i sängen, efter flera misslyckade försök att få henne att somna om så gick vi tillslut upp vid 7.30. Ville låta Chrille sova tills hans klocka ringde eftersom han skulle jobba natt. 
Vi åkte som sagt till Södertälje för att hälsa på en kompis och kollaga tillsammans med Ida. Efter en subway lunch och massa prat så skulle Ida och Lucas iväg på ärenden. Jag hade tänkt att stanna en liten stund till, men blev kvar ett bra tag. Tanken var att ta en buss som skulle ta mig ner till centralen för att sen ta tåget hem. Men jag och kollektiv trafik går inte hand i hand. Framförallt inte bussar, hatar verkligen att åka buss. Hur som, hoppar på första bästa och tänker inte på att det faktiskt kan komma fler bussar. Efter en stund inser jag att vi är påväg mot hovsjö. Hade väl ingen vidare lust att stå där och invänta någon annan buss som skulle göra att vi skulle missa tåget hem. Så ber chauffören stanna strax innan vi hunnit in i hovsjö. 
Hade lite marginal till tåget så började gå, inser rätt snabbt att det skulle ta mer än 25 minuter till centralen så började sakta in. Men var inte så sugen på att ta 20.00 tåget en timma senare än planerat. När jag börjar närma mig så inser jag att jag faktiskt hinner, om jag springer. Hann med tre minuters marginal och eftersvettades som en gris på tåget. 
Resten av kvällen har jag spenderat i telefonen. En timma med Emma och en timma och fyrtio minuter med Ida. Jag och Ida startade även dagen med ett tre timmars samtal och så sågs vi ett par timmar också. Lite lagom sådär! Haha. 

Det blev ett långt inlägg det här. Nu ska jag försöka sova gott, trotts att killen jobbar natt. 


En glad tjej innan hon somnade. Inatt får hon sova bredvid mig i nestet (som funkar en liiiiten stund till) 

Kommentarer
Postat av: Christin Eriksson

Vilka ögonfransar Selma har - otroligt fint 😍

Svar: Jag vet 😍🙊 dom har hon ärvt av sin pappa... 🌸
Linn

Postat av: Alexandra

Haha! Tidig morgon 7.30 🙈 rena rama sovmorgonen ju 😂❤️

Svar: Haha men då fick vi gå upp. Efter att ha legat vakna länge i sängen, men sjukt tidigt ju 😂🙊 om mamman får bestämma 😬💕
Linn

2016-04-20 @ 11:47:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback