ett mellanting

Nu börjar jag att känna att jag vill uppdatera min garderob en aning. 
Här hemma handlas det mest till barnet och hemmet, men ibland händer det att även jag och Chrille köper oss något men det är väldigt, väldigt sällan. 

Även om jag snart är tillbaka på min startvikt igen så finns det vissa kläder ändå aldrig kommer sätta på mig. De passar sig inte längre, nu när jag har blivit mamma. 
Då syftar jag inte på att man behöver klä sig som en tant, men i min garderob finns det en del korta klänningar och mus-korta shorts som har gjort sitt. 
Nu när sommaren är här (eller på ingång) så är det dags att gå igenom sommarkläderna och se efter vad jag har. Förra sommaren var jag höggravid och levde i tunna mjukis byxor och låna linnen. Sommaren inann dess så var det korta, färgglada klänningar i Kroatien som gällde. Denna sommar vill jag ha något mellanting. 
Jag klickade nyss hem två randiga klänningar från Hm. Emma har den korta klänningen och jag gillade den så mycket på henne, så nu härmar jag dig Emma! Dessutom var båda två på extrapris så då får morsan passa på att shoppa. 

Tycker randigt är frächt till sommaren med ett par vita tygskor och en bränna ;-)

Kommentarer
Postat av: Emma

KLART du ska härma😘😘

Svar: Haha vad bra 😍😂👍🏻
Linn

2016-05-05 @ 07:17:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback