när mamman VS pappan shoppar

Och så låg hela familjen i sängen redan 19.20. Allt är klart, alla duschade och barnet sover. Känns fantastiskt om ni frågar mig. Har haft huvudvärk hela dagen som aldrig vill släppa trotts alvedon så de känns skönt att de blir en tidig kväll och bara titta lite tv osv. 


Annars så har dagen gått fort. Vi var ute efter frukost iprincip. Då mötte vi upp tjejerna. En promenad och handling på Hemköp stog på schemat. Avslutade med lunch hos Maria innan vi gick hem igen. Mötte Chrille på uppfarten och vi var ute ytterligare två timmar innan vi fick tvinga in Selma. Då var de nämligen dags att gå in och förbereda middagen. Älskar att vara ute hela dagar såhär och ännu mer gör Selma. Hon grät när vi fick bära in henne. De var roligare att leka i sandlådan och springa runt gården, klappa grannhunden osv. 

Men pappan hade med sig ny leksak hem, så de blev lite kul inne ändå. Så idag har blivit bjudna på grillat av Selma.
Såhär ser de alltså ut när pappan shoppar. 
Tanken är att den ska stå på altanen så de kan grilla ihop i sommar.

Och såhär ser de ut när mamman shoppar.

Sufletten hämtade jag på posten idag och regnskyddet här om dagen. 

En sommar suflett med insytt myggnät och solskydd blir bra under varmare dagar. Chrille var dock först inte lika övertygad över mitt färgval men jag tycker de är en fin rosa färg till sommaren ja ;-) 
Rengskyddet är till lillasyster som fick ett likadant som Selma redan har. Små, små saker börjar sagta men säkert falla på sin plats. Har ordnat en liten hörna i garderoben till henne med hennes saker som ska bli kul att få ta fram sen när de börjar dra ihop sig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback