en liten uppdatering

(null)
Hej på er! 

Kände att de kanske var dags att uppdatera bloggen fast än jag inte har något speciellt att skriva. 
Idag har vi bara varit hemma och lekt på barnens rum. Igår tog vi oss äntligen ut på en lång promenad. Så skönt att få röra på sig efter all julmat. Hade hoppats på att komma ut idag igen men de har regnat till och från hela dagen så vi höll oss inne istället. 

Imorgon är Chrille ledig. Då är de dags att åka och handla lite mat. Kylen har äntligen rensats ut efter all julmat, rester efter en julafton hemma är sådär. Chrille skulle kunna äta julmat året om men för mig räcker de på själva julafton. 

Igår kom föresten tjejernas nya vagn på posten. En julklapp från mamma, till Vilma. En önskeklapp från mig, så mamman blev nog gladare än vad bebisen blev, hehe. 
I sommar när man ska på utflyter, stranden  och när vi åker till Kroatien känns de inte värt att släpa runt på vår stora dubbelvagn vi har idag. Så denna blir perfekt. Selma kommer säker att gå mer än att vilja sitta i vagnen men då är de skönt att hon ändå har möjlighet att kunna sitta när benen blir trötta och vi slipper köra runt på en varsinn sulky.
De blev iaf denna från jollyroom och hittills efter att ha provkört den i vardagsrummet så gillar jag den skarpt! 

Den rosa färgen är dovare (gammelrosa) och finare i verkligheten än på bild måste jag säga, så de var ett plus. 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback