lite "gammalt" & lite nytt

På eller av, jag i ett nötskal just nu som sagt. Nu kör jag mitt fjärde inlägg inkom loppet av en timma typ. Fick feeling. Hoppas nån orkar läsa, vet en som gör och de är Ida. Min allra trognaste läsare, en som väntar på mina inlägg trots att hon varit med mig en hel dag eller pratat med mig i telefon i Xantal timmar. Tokig tjej de där. 

Men nu var de ändå inte henne jag skulle skriva om. Utan tänkte visa tjejernas nya kläder, sånt är ju alltid kul. 

Selma fick två nya jackor här om dagen och idag kom ett paket från Hm med två kepsar och en baddräkt. Den blommiga kepsen hittade jag på kapphal för ett par dagar sen. 
Såhär tänkte jag matcha de. 

Från bara puderrosa och solhatt till färg och kepsar. Chrille gillar helt klart de sist nämnda mest. Vi tycker såklart att hon är fin i allt men visst är de kul att klä henne lite tuffare ibland, framförallt när hon blivit större. 


Men tuffa saker har inte lillasyster än. Idag fick hon ärva lite fina kläder och en mössa av Maja. Älskar kläderna från Newbie och mössan har Selma redan, så de kommer kunna syskonmatcha i höst och vinter. 
Här blir de volanger, blommigt och spets i stl 62. Så gulligt. 

Och så avslutningsvis så har hon fått en ny filt som jag köpte här om dagen. Hon har samma mönster i mössa och pyjamas som Selma hade på sig på BB och de åker även på, på syrran den dagen hon ligger på BB. 


Kommentarer
Postat av: Ida

Ja för dina läsare verkar vara trötta för att lämna spår. Bara Mikaela Blomberg och Anna som e sköna här 😀

Svar: Haha! Gillar folk som lämnar spår. Dock är jag själv dålig på de, så kan inte klaga 😎 men visst är de najs med lite respons ibland men du går ju alltid loss! 👍
Linn

2017-06-15 @ 23:05:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback