ny dammsugare & onyttigheter

Idag efter jobbet kom Chrille hem med en ny dammsugare. Äntligen har jag (vi) två! En på vardera våning. Så skönt att slippa släpa upp och ner. 

Eftersom vi är på båda våningarna dagligen så hinner de såklart bli smutsigt, dock drar jag mig för att dammsuga nere emellanåt just för att jag inte orkar bära dammsugaren upp och ner för trappan men nu så var de problemet löst. Såklart fick den nya fina vara uppe, den gamla blå/gula med målarfärg på åkte in i tvättstugan. Visst känner jag mig lite gammal när man blir lycklig över en dammsugare. 

Idag sov Selma ingen middag. Hon hade för kul på stranden så hon hade inte tid att bli trött. Vilket resulterade att vi la henne 1,5 timma tidigare än vanligt. Så mycket egentid de blev ikväll, när hon sov redan vid 18.30. Undra när hon vaknar imorgon, ska bli spännande att se. 


Måste även visa vår nyttiga kväll. Ni kanske ser vart vi hämtat inspirationen? Haha. 

Från Max! 

Både Max egna kyckling burgare och sås. Sen åkte även chillichees och pommes ner i fritösen. Jag försökte mig på en lyxshake till Sommar med Ernst. Och ja, den smakade ju inte kattskit. Smal, de kan jag försöka mig på att bli sen. Om si dådär sex veckor, nu svullas de på, när suget är där. 


Kommentarer
Postat av: Ida

Men Gud va mysigt ni hade de då :-D härligt! MUMS

Svar: 😋👌🏻🍴😍😘
Linn

2017-06-29 @ 22:10:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback