en uppdatering

Den här helgen bara swichade förbi. Okej de är ännu bara lördagkväll men snart kommer även jag lägga huvudet på kudden, som resterande i min familj. 
Under Chrilles ledighet som gott har vi iaf hunnit med att måla en fondvägg i vardagsrummet och handlat lite julklappar, då vi besökt både Södertälje och Strängnäs.  Tummen upp föresten för kalkfärg, vilket liv de ger ett rum. De blev en härlig betong känsla och de blev även struktur på väggen. Vi båda är jätte nöjda. Helbild kommer sen, nu lägger jag upp bilder jag tagit under de två dagarna som gått.

(null)

(null)

Idag har vi också satt upp lite saker i sovrummet, samt bytt plats på saker vi redan hade här hemma. Bla ljusstaken ovan, som tidigare hängde vid soffan nere. Kändes dumt att "gömma" en sån fin ljusstake på nedervåningen som dessutom aldrig tändes. Den gjorde sig så fin på den nya väggen. 

Vad mer? Vi har hunnit med lite promenader. En av dom gick jag själv med bara Vilma i vagnen tillsammans med Ida och Maria. Vilken skillnad de är att bara dra enkelvagn men vilken träning de faktiskt är att dra en dubbelvagn under långpromenaderna men så mycket skönare att dra ett barn. Så på gott och ont.

(null)

(null)

Vi har även ätit gott och jag har druckit rödvin. Kors i taket! Tänkte att de var på tiden att testa igen efter att ha låtit bli sen typ personalfesten 2012 efter de glaset fick jag pannkack på en gång, aldrig gillat smaken heller så de har fått vara. 
Men två kvällar i rad har ett litet glas slunkit ner och jag gillar de. Vuxen poäng till mig. 

(null)

(null)

(null)

Hur härligt är de inte föresten att starta dagarna med att hela familjen ligger i sängen och drar sig? 
Sen gå upp och äta en gemensam frukost. Annat är de när Chrille jobbar. 
Selma kommer alltid in på morgonen med en bok i handen. Här ser de ut som att Vilma blir glad över att syrran läser för henne, haha. 

(null)

(null)

Och så avslutar vi de här inlägget med ytterligare två bilder på Selma från dagens lekparkshäng. 
Här har hon på sig sina nya ytterkläder hon fick av mamma igår. Perfekt med fodrade regnkläder att leka i gråa dagar som dessa. 

(null)

(null)


Kommentarer
Postat av: Idis

Finaste hemmet jag varit i 🙏🏻

Svar: Haha luuugn nu ❤️
Linn

2017-11-05 @ 00:04:03
Postat av: Läsare

Såå fin ljusstake, vart är den ifrån ? 😍

Svar: Tack 😀
Minns inte då jag beställde den för ganska länge sen. Men sök på ”ljusstake Gullabo” så kommer den upp!
Linn

2017-11-05 @ 08:54:12
Postat av: Emma

Då måste vi ha en rödvinskväll så fort du slutar amma :D

Svar: 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘
Linn


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback