måndag

(null)

(null)

(null)

(null)

Godmorgon på er! 

Inatt var de lite tjorvig för oss, eller kanske inget märkvärdigt men nu har jag fått ett par bättre nätter i rad. Vilma "skämde bort mig" hela helgen med att sova i sitt babynest hela nätter med undantag för en matstund. Och visst är de underbart att vakna upp efter en sån natt, ni som vet ni vet. 
Förövrigt älskar jag att vakna upp och sova i vårt nya sovrum. Att ha ett litet sovrum är mycket mysigare och passar mig bättre. Jag är eller kanske mer var, den som kunde få lite hjärnspöken de nätterna Chrille jobbar natt. Med ett litet sovrum så blir de lixom så mycket bättre. Inga garderober får plats som är fulla med spöken och mördare ni vet, haha. Ja, jag är 27 år gamal och tvåbarnsmamma. 
Dock har de faktiskt blivit bättre på den fronten på senare dar, kanske sen vi bytte rum? 
Idag är de iaf måndag och vi tänkte starta veckan med, trumvirvel. En långpromenad! 
Dessa promenader kanske börjar bli tjatiga i era öron men jag kommer att gå tills jag ruttnar. De hjälper verkligen till för min viktnedgång, barnen får friskluft och sover gott i vagnen och jag får oftast gå med en vän och snacka skit. Win win!
Idag tänkte vi även besöka öppna förskolan, så ser vår dag ut iaf och nu är de dags att ta tag i lite sysslor här hemma medan den minsta sover. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback