vi flyttar

GODMORGON! 

Somnade på soffan igår, alldeles för tidigt. Luften gick bokstavligen ur mig, har haft så mycket att göra med senaste veckan. Haft huvudvärk varje dag. Men igår 12.30 blev de klart, vi skrev under kontrakt för vår nya bostad. Är så glad! 

I sommar flyttar vi bara en liten bit ifrån oss, vi flyttar till radhus igen, till en ny bostadsrätt på nästan exakt samma kvadrat och tomtstorkelk. Men, detta är nyproduktion, har tre sovrum (så tjejerna får ett varsitt) och ligger per stenkast från stranden. 
Så de var ingen tvekan för vår del, som dessutom behövde ta tag i våra badrum som är i behov av en renovering då de suttit här sen huset byggdes. 

Det känns verkligen lyxigt att få bo i en bostad där ingen annan bott, ingen som kissat på toaletten eller använt ugnen. Så frächt. 
Vi behöver knappt göra något eller, vill sätta lite egen färg på väggarna, bygga ut en altan. Eftersom vi har köpt en hörna så får vi lite extra tomt så hoppas vi på att få bygga ut altanen så den går runt, så vi kan utnyttja hela tomten. Idag byggs de även lägenheter precis framför radhusen så vi har även önskemål om att få sätta upp markiser, annars kommer vi på någon annan lösning. Hur som helst så finns de inte mycket att göra utan de är iprincip bara att flytta in. 
I torsdags hade vi en fotograf över. 2.5 tomma senare var kan klar och vårt hem kommer ut på hemnet i början av nästa vecka, så spännande och läskigt med försäljning på samma gång. 
Ja, nu är de mycket men vi har kommit en bra bit på vägen. 

Här kommer lite bilder på nya bostaden. Har tagit bilder i vårt prospekt eftersom bilderna redan är borta från hemnet och jag tänkte aldrig på att spara dom där. 

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Bilderna som inte är tagna ur prospektet har jag tagit själv. De innefrån, från visningen. De jag ser fram emot är att inte längte ha vita golv att dammsuga flera gånger om dagen. Att ha en torktumlare och sen föll jag för alla fina fönster. Titta på dom i vardagsrummet som går ända ner till golv och i trappan, blev så ljust och fint. 

Igår skålade vi med champagne och åt första grillmiddagen ute på altanen. 
Tog fram studsmattan gjorde vi också. En super mysig sommarkväll blev de verkligen. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer
Postat av: Anna

Ser jätte fint ut. Så kuuul!! 😃😃😃

Svar: 😘😘😘👏🏻 längtar!
Linn

2018-04-21 @ 21:47:59
Postat av: Li

Grattis! Vad roligt med nytt :)

Svar: Tack 🤗🏡😃
Linn

2018-04-22 @ 13:34:27
Postat av: Sanne

Det kommer bli toppenbra tror jag! 😃👏🏻Och som du sa, gud vad fint det var med fönstret vid trappan 😍😍😍

Svar: Tack fina du 😘
Linn

2018-04-23 @ 14:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback