ett blandat inlägg

(null)

(null)

(null)

(null)

Såhär ser vår julgran tyvärr inte ut hela tiden. Toppen är pepprad och resten är tom. 
Såhär lär de flesta granar se ut hos småbarns familjer, hehe. Vilma tycker att alla glittrande, blanka och glimmande små julprydnader är på tok för intressanta. 

Idag har vi fått besök av Carla, var trevligt eftersom de var ett tag sen vi sågs nu. 
Innan dess gick vi ut en stund, passade på medan de började snöa lite. Den lilla snön vi fick, fick dessvärre inte ligga kvar men de var kul så länge de varade. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag postade Selma sin önskelista till tomten. Brevbäraren kommer bli förvirrad, hehe. Sen gick vi till leksaksaffären och glodde. Selma ville såklart ha allt och lite till. Vi får se vad tomten kommer med helt enklet. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lite matbilder. Detta är vad jag stoppat i mig de senaste dagarna. De skadar ju inte att försöka vara nyttig fram till jul, eller nått. 
För nu är det inte lågt kvar tills jag skriver in mig som viktväktare igen, som sagt. Kommer gå på möten som jag gjorde förut. Har spårat ur på sistone och de har ju såklart gett resultat. 
Gick jag ner 23 kilo förra gången, så klarar jag dessa plus kilon nu. Får se vart jag hamnar. 
Har mig själv (efter min viktväktar resa) som målbild. Dags att sudda ut alla vicktora secret bilder man hade som målbild tidigare i livet. Nu vill jag tillbaka så jag såg ut i våras/ början av somnaren. Trivdes så bra med mig själv för första gången på länge. Nu sitter kläderna tightare och de är f*n inte skönt, eller snyggt haha! 

(null)

(null)

(null)

Bjuder på några gamla, kassa spegel selfie bilder jag hittade i telefonen. Dessa är som sagt mina målbilder nu. Känns realistiskt :-) 

Varför är man inte bara en smal människa i grunden som inte går upp 3 kilo av att titta på en chokladkaka när choklad är livet😂 jaja. Önska mig lycka till när de snart är dags igen ... 

Långt blandat inlägg osv. Nu ska ja knoppa! :-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback