trött måndag

Jisses vad trött jag är. Så fort barnen somnade ikväll så har jag suttit uppe och fixat med de sista julklapparna. Blev en varsin fotobok till mamma, mormor/ morfar från vår resa i somras. 
Vilken tid de tar att ordna med. När jag äntligen var klar så var de bara att hoppa i säng och nu ligger jag här. Tanken var att titta på sista avsnittet av Vår tid är nu, men de får bli imorgon helt enkelt. 

Vilken tråkig dag vi haft idag föresten. I förmiddags var vi inne för att invänta en hemleverans som aldrig dök upp, suck. Så imorogn är förhoppningsvis mattan här iaf. 
De blev blev mörkt redan vid 14 så vi har bara varit hemma och degat. Glott på tv och ätit pepparkakakor. Imorgon hoppas jag de händer mer än så. Dock ganska skönt med en slapp hemmadag efter en hektisk jobbhelg. 

Föresten så har vi idag anmält till F-kassan att Chrille ska vara föräldrarledig varje måndag fram tills i sommar. Känns helt fantastiskt att ha honom hemma med oss så mycket. 
Just måndagar jobbar han till 18 också, så måndagar för oss är alltid lite extra långa och sega. 
Tänk vad skönt att ha en ledig dag tillsammans. Vi kommer kunna åka och storhandla med alla pensionärer tidigt på morgonen, städa och fixa hemma, eller hitta på något kul. Sånt som man kanske inte alltid annars hinner med, då de ledigare helgerna ofta är ganska uppbokade. 
Just när jag har börjat jobba helg också så känns de extra värt. Nu behöver vi inte vänta in ytterligare en vecka för en ledig dag ihop <3 

(null)

Natti! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback