lite söndags shopping

Idag startade dagen med ett sånt där städryck. Knäskrubbade båda toaletterna, tvättade två maskiner sen tog de stopp. Men de känns bra med två frächa toaletter här hemma. 
Sen åkte vi till Nyköping och hämtade presentkortet, handlade till 30 års festen. Jag sprang även in på Mio medan barnen sov i bilen, sköna 30 minuter att få gå runt själv och titta i lugn och ro. Hade en kupong jag ville utnyttja så jag kom hem med en vas, vägglusstake och en vanlig ljusstake. 
Vi gjorde även om lite när vi kom hem. Tavlorna i vardagsrummet åkte ner i sovrummet och toalett spegeln upp i vardagsrummet och ljusstaken brevid. Blev fint tycker jag men Chrille blir ju sådär lagom less på mig att få borra om. Men han gör de ändå och säger att han är nöjd sålänge jag är nöjd, det är kärlek de! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Selma fick välja en leksak idag på city gross (kände att vi hade råd att vara lite generösa) hon valde en docka. Trodde jag aldrig, hon är ingen docktjej. Kläderna åkte av på en gång, bättre att vara nakenfis tyckte hon. 

Detta blev föresten min femte Omaggio vas (om man räknar med dom mini) har jag börjat smyg samla på vaser? Att samla på vaser, porslin i övrigt är tant varning. Eller de har aldrig varit min grej men nu är de kul att ha. Har blivit äldre, ja! 


Kommentarer
Postat av: Idiz

Gullig dock tjej

2018-01-29 @ 01:28:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback