Vi vann

Torsdag och Chrille gick på tidig helg! Härligt om ni frågar mig. 
Idag har vi städat lite här hemma, Selma ville hjälpa till. Varsågod. Bra att lära sig i tid vettja. Dammsög hela soffan gjorde vi. Blev en påminnelse till mig själv om att vi bör göra de lite oftare, hehe. De var populärt att leka och hoppa på alla kuddar på golvet också. Bra då slipper vi lekland i helgen och åker till Ikea, haha. 
Imorgon ska vi iaf till öppnaförskolan, hela familjen plus farmor. Vi tänkte göra entré klockan nio sen åker vi till Nykvarn och fixar med diverse saker som har med Chrilles 30 års fest att göra. 

(null)

(null)

Måste berätta en sjukt rolig sak. Vi som aldrig vinner lixom. 

Igår var vi som sagt och storhandlade på city gross i Nyköping (som varje månad). 
De har också varje månad en tävling där man tar en kvitto kopia och sen lägger i en låda. Då är man sen med att tävla tillbaka om de man handlat för, alltså summan av shoppingen i ett presentkort hos dom. 
Vi var med och tävlade och la vårt rekordlånga kvitto i lådan. 
Idag hade Chrille ett missat samtal från okänt nummer, efter de spelat in ett meddelade ringer han upp och de talar om att VI VUNNIT! Herregud vi vinner ju aldrig något. De bästa av allt var att vårt kvitto landade på 5404kr men efter avdragna rabatter (handlar ofta med en 10% rabattkupong samt har alltid massa blöjkuponger) Chrille brukar kalla mig för kupong morsan, men de lönar sig uppenbarligen eftesom vi sen drog kortet på 4653kr att betala. Nu har vi alltså ett presentkort att hämta ut på den sistnämnda summan. För de får man ju sjukt mycket mat och blöjor. Vi hade lika gärna kunnat handla för bara några hundra. Men just igår handlade vi extra mycket eftersom vi bokstavligen ätit ur frysen och slängt saker som blivit frystorkat när vi frostade av frysen nyligen osv. Vi blev så glada! Perfekt nu i föräldrarledighets tider när man inte har två fulla löner. Så ett litet lyckorus föll över mig idag när man vet att nästa månads storhandlig blir gratis. Och att man fått så mycket matvaror och andra varor för ett värde över 5000kr. För dom pengarna kan man lägga på roligare saker än mat och blöjor helt enkelt! 

(null)

Här hänger vårt typ två meter långa lycko- kvitto. 



Kommentarer
Postat av: Soffffi

Wiii grattis! Så vuxet kvitto också😂

Svar: Sinnes vuxet 😂
Linn

2018-01-25 @ 23:24:28
Postat av: Li

Jäklar... grattis :)

Svar: Tackar 😀
Linn

2018-01-26 @ 08:12:51
Postat av: Christin

Stort grattis, ingen dålig vinst 😀😀👏🏼

Svar: Tack ska du ha 😀👌🏻
Linn

2018-01-26 @ 10:27:03
Postat av: Moster Anna

Haha! Rätt person vann!! Grattis! Fasen vad gött!! 👏🏻😄

Svar: Tack 😘 gött va ordet!
Linn

2018-01-27 @ 20:39:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback