<3

Idag rotade jag upp alla saker vi skulle till returen med. Allt som var helt och rent. Bokstavligen fyllde bilen och lämnade de till en tjej i centrum. Lampor, matta, sängkläder, handdukar, gardinstänger, gardiner, krukor, prydnadssaker, tavlor, galgar, porslin, madrass, kuddar för att nämna några saker. 
Sakerna tillhör nu en 18 åring tjej som idag flyttade till sin egna lägenhet. Hon hade bokstavligen ingenting, hon har inte bott i Sverige så länge så hon hade heller ingen som kunde hjälpa henne. Hon skulle sova på golvet inatt, men hon eftersökte en madrass och de hade jag stående i förrådet. Hon blev så glad för alla saker som i mina ögon bara var "skräp". Så de kändes så bra i hjärtat efter jag hjälpte henne in med alla saker i hissen. 
"Nu kommer min lägenhet bli så fin" sa hon och gav mig en kram, åkte sen hem med ett leende på läpparna. Man borde göra goda gärningar oftare, kändes säkert lika bra för mig, som för henne. 

(null)

Annars så längtar jag mest till lördag. Då ska barnen till Chrilles pappa över dagen medan vi åker vidare till Ikea. Vi ska shoppa de som går och får plats i bilen. Få inspiration och köpa soffan, leveranstid på sex veckor så lika bra att köpa den nu. 
Ska bli så mysigt att bara få gå runt, utan barnen i alla affärer och ta en lunch. 

Godnatt på er! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback