black friday

Någon som fyndat idag? 
Jag fyndade igår tillsammans med Ida på Åhléns outlet i Södertälje. 
Ida vann en tävlig och tog med mig, vilket innebar att vi och några andra utvalda fick shoppa innan öppningen. Så skönt att slippa hetsen, jag hade faktiskt planerat att åka in idag. Då hade jag fått släpa med mig kidsen osv. 
Mysig egentid med bestie, helt klart! 
Jag fick med mig både de ena och de andra. Vissa priser var helt galna. Som mina speglar, en liten spegel som ska upp i sovrummet imorgon för 40kr ord pris 399kr osv.
Köpte även en stor, rund som ska upp ovanför soffan. Kände att de var dags att byta ut mina stora tavlor som hängt med sen mariekäll gatan i Södertälje. Dock får de komma upp och bytas ut mot några andra vid soffan uppe istället. 
Idag har jag roat mig med att borra upp en gardinstång och stryka gardiner. Blev jätte mysigt i sovrummet. Jag som först inte skulle ha gardiner här uppe, har verkligen börjat förstå innebörden i orden "att bo in sig". 
De tog mig i varjefall typ hela dagen. Vilma har inte visat sin bästa sida och har varit missnöjd och gråtit kontstant i typ 3 timmar. Behöver inte ens nämna att det var skönt när hon sov för natten. Hoppas på en glad tjej imorogn <3 
Ikväll fick vi även sällskap av Malin och Robin som kom över på middag. Killarna kollade hockey osv. 
Nu tänkte jag sova. Imorgon väntas en heldag hos mamma med hela tjocka släkten på mammas sida. Så de ser jag fram emot! 

(null)

(null)

Två vita puffar var även något som följde med mig hem igår. Har inga nattduksbord och vill inte ha de klassiska nattduksborden heller. Så har funderat ett bra tag på vad jag skulle kunna ha istället. Två puffar blev både mysigt och perfekt att bara lägga av sig telefonen på. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Tidigare idag påväg till affären. Båda mina barn äääälskar att mata ankorna. Så härligt att en sån liten sak kan vara så himla roligt, sånt man kommer sakna när de blir större säkert. Så detta gjorde väl iprincip deras dag. Och jag tog med mig en påse gammalt bröd och la under vagnen. 

Gonatt på er :-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback