en lång dag

Dagen startade på bästa sätt. Selma ville göra morgon redan vid 05 någonting. Hon yrde omkring och sa att "vi missar snart tåget". Chrille ledde tillbaka henne så hon fick somna om hos oss. 
Sagotåget var absolut de bästa med hela Junibacken besöket. Likaså Pippi teatern och så alla lekrum såklart, där gick båda loss. Fem timmar spenderade vi på julbubacken innan vi var helt färdiga och planerade att åka hem. 
Ett stopp på mc Donalds innan vi skulle hoppa på tåget var tanken. 
Signalfel och vår tågresa tog tre timmar och inte en. Blä vad less jag var, barnen likaså och så alla andra en miljon människor man bokstavligen krigades med inne på tåget/ perrongen. 
Hem kom vi tillslut och de har aldrig varit så skönt, haha. Tur vi hade med oss mycket att äta till barnen som man kunde muta med. Varmt, trångt och panik artat helt klart. Folk är verkligen helt galna och visar noll respekt. Eller nej en kvinna gjorde de (jag bar på Vilma som fuckade ur i vagnen) hon bad nån yngre människa resa på sig och sa något i stil med att "låt henne med barnet sitta" och så ordnade hon en plats till oss. Där blir jag för feg. Dock tillhör väl även jag den som visar noll respekt. Alla vill ju bara hem eller till sitt, såklart. Men blir ändå helt galet. Så skönt man inte bor i storstan, trivs bra här ute på landet hehe. 
Utöver allt tågstul så hade vi en supermysig dag tillsammans <3 
Så underbart att få se lyckan i deras ögon! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Bildbomb på barnen. Så söta i sina matchande klänningar 💕

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback