en uppdatering

Loggar in och säger hej! 

Ni är ett gäng som tittar in här varje dag, trotts min glesa uppdatering. Snart tillbaka som vanligt :-) bara noll inspiration just nu för just bloggen. Så skönt att publicera en bild på insta, för de är just skrivandet som känns tråkigt just nu. Förut när de hände saker i vardagen tänkte jag direkt "detta måste jag bloggs om" och så blev de långa texter. Som igår när Torsten smet in på granngården ex, han förföljde oss, fick åka barnvagn, blev nästan påkörd och jag fick ha en hand på vagnen, en stor blomma i nästa och en katt över axeln. Bilarna tittade på oss vill jag lova. Dumma katt som ska följa efter sen hittar han inte hem. 
Och så vidare... 

Nu ska jag fortsätta göra ingenting och njuta av denna mysiga och lugna stund på dagen. Vilma sover på mig sen en timma tillbaka. Så himla mysigt! 

Och föresten så var de detta jag släpade med mig hem igår. Lite nytt till framsidan, så nu är de julfint där ute. I helgen ska jag ta fram advenstsstjärnor och lite sånt. Nu har jag feeling, ledig helg så tar de nu, eftersom man jobbar första advent :-) 

(null)

(null)

(null)

(null)

En liten ljusslinga i enen får komma upp sen. Föresten så såg Chrille inte att jag hade ordnat med detta när han kom hem igår. "Blev det fint?" "Det tänkte jag inte ens på" svarade han.. hehe alltså killar osv. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback