spegel spegel

Igår blev vi med nytt vardagsrumsbord. Gillade egentligen det förra men kände ändå att de absolut fanns något bättre. Så vi tog ett tills vidare tills vi hittade Det. Jag är super nöjd med detta bort, pricken över it i den där lilla soffhörnan. Så fint spegelbord i roseguld/ koppar. Blir en sån fin effekt med ex tända ljus som speglar av sig i bordet. Dock blir det mer och putsa nu. Men en vacker dag ska väl Vilma sluta kladda osv. Selma är ju inte där och bankar händerna i bordet, så den tiden är över för en av dom iaf haha. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag var det daga för förskola för selmas del igen, hon har inte varit där på snart två veckor. Trodde inte lämningen skulle gå bra med tanke på avbrottet men hon gick in och började leka och brydde sig knappt om mig, så himla skönt. 
Jag och Vilma åkte hem och städade lite på hennes rum. Igår fick vi en ny förvarings möbel av Ida som hon inte längre behövde. Så mer förvaring tackar man inte nej till och vi behövde den verkligen. Så rensa bland alla leksaker, lagt varje sak på sin plats osv. Det har vi roat oss med idag. Så nu ser det ut såhär på hennes rum. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tjejerna har även dansat loss för oss ikväll iklädda i hattar, hår, kjolar och väskor. 

(null)

Blir verkligen så glad när de leker med varandra på det sär sättet ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback