mitt stora intresse ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

La ut dessa bilder och några till på en heminrednings sida på fb. Har fått jätte bra respons och massa som gillar min inredning :-) 
Blir jätte glad och även flera förfrågningar om jag har instragram. Då syftar de på ett trendigt inredningskonto, mitt består till 90% av bilder på mina barn. Vilket jag kommer fortsätta lägga ut men lika mycket bilder från vårt hem. Eller?
Jag tror jag kommer göra det iaf, tycker det är galet kul med både inredning, fixa, dona och lägga ut bilder. Så vi får se hur de blir men tror jag som sagt ska börja bjuda på fler bilder. Känns samtligt fånigt, samtligt roligt då de är mitt stora intresse! 

Kommentarer
Postat av: Christin

Inte ett dugg fånigt, kör 🤗 jag tänker ofta, ”nej detta kan jag inte blogga om” men nu tänker jag att folk får avfölja isåfall 😂 går inte att behaga alla iaf 🤷🏼‍♀️ Jag tycker det är lika roligt med din inredning som dina söta barn 😗

Svar: Tack ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Linn

2018-10-06 @ 08:51:17
Postat av: Läsare

Som jag skrivit tidigare har ni det såå fint, önskar jag hade ditt öga och ork för inredning! Nybyggt hus men känns inte alls bra med inredning osv, kan man anställa dig att inreda? 🤣

Svar: Tack för din kommentar. Värmer verkligen 😂😘🤗
Linn

2018-10-06 @ 09:13:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback