Tillbaka!

Blogsuget är totalt! 

Totalt kasst, haha. 

(null)

Hoppas ni haft ett bra nyår och en bra start på de nya året.
Vi firade nyårsafton hos Jessica och Erik, tillsammans med Ida, Jim, Malin, Robin och alla kids. Mycket trevligt blev de :-) var i säng vid 03 så de måste man ändå se som ett gott betyg! 

Ikväll skrev jag in mig hos viktväktarna igen, dags att gå och väga mig/ gå på möten varje onsdag som förut. De enda som fungerar för mig har jag upptäckt. Så önska mig lycka till på min viktväktar resa nr 2. Haha. 

(null)

(null)

Idag var Carla och killarna över och käkade lite. Mer än så har inte hänt idag. 
Barnen sover just nu gott i sina nya sängar, i egna rum. Började med start igår. Visst att Vilma bara sov själv i 2.5 timma men mer än innan. Detta förändras såklart inte över en natt, får ta den tid de tar. Vilma fick iaf Selmas säng, så nu ligger vi bredvid och nattar, sen smyger ifrån när hon somnat. Så själva nattningen går kanon. Bara de att hon har svårt att somna om när hon vaknar. 
Till Selma hittade vi en begagnad loftsäng som vi fick hem igår. I helgen blir de ett besök på Ikea för att köpa nån form av förvaringsmöblel att ha under.  Trots större säng så blev de redan bättre med plats i hennes rum. Så skönt att köra under dockvagn, ställa in legolådorna, korgar med gosedjur osv. 

(null)

Föresten är jag en sån som passar på eller går all in. Imorse tog jag mig en kopp varmchoklad till frullen, för nu är de slut med de haha. 
Känner mig färdig äten ändå, en klassiker såhär efter jul och nyår! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Avslutar med nyårsfina tjejer och en mumsig nyårsbrunch. 

Nu är det dags för film, vi hörs :-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback